9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Britnijas Spīrsa apgalvo, ka paparaci pārveido viņas fotogrāfijas! (+VIDEO)

 

Dziedātāja Britnija Spīrsa aizrāvusies ar aktīvu dzīvesveidu. Britnija apgalvo, ka paparaci pārveido viņas bildes, fotogrāfijās dziedātāja izskatoties apaļīga, bet patiesībā viņai esot plakans vēders. Nedēļas nogalē dziedātāja tika nofotografēta, izklaidējoties uz ūdensmoča, brīvdienas viņa pavadīja kopā ar savu draugu Semu Asghari.

Britnija ir sašutusi par šādu rīcību, viņa nekaunās no sava ķermeņa un neuzskata, ka ķermeņa uzlabošana fotogrāfijās būtu atbalstāma, bet šoreiz ir noticis pilnīgi pretējais. Viņas smaigais darbs sporta zālē tiek atalgots ar fotogrāfijām, kurās viņai pielikti daži liekie kilogrami. Dziedātāja savā Instagram kontā komentē situāciju “Vakar devos peldēties un bildēs izskatās, ka es sveru par 40 mārciņām vairāk nekā patiesībā! Patiesībā es izskatos šādi, esmu tieva kā adatiņa. Tagad pasakiet man, kā ir patiesībā?,” paziņojusi Spīrsa.

Aģentūra, kura izplatījusi šīs “pārveidotās” bildes apgalvo, ka šajā apmelošanā nav vainojami, biles netika pārveidotas. Aģentūra arī uzsver, ka priecājas par Britnijas lielisko izskatu un to, ka dziedātjā beidzot atradusi savu mīļoto cilvēku.

Vai tu domā, ka bildes tika rediģētas?

Video

https://www.instagram.com/p/ByjUuZPAs_j/

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 512
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 513