5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Britnija Spīrsa iekūlusies jaunā fotošopa skandālā

 

Pēdējā laikā dziedātāja Britnija Spīrsa interneta vietnē Instagram savus lasītājus priecē ar jaunām un jaunām bildēm, kā arī video, tomēr šoreiz ar kādu foto viņa pamatīgi pārcentusies.

Britnija šonedēļ publiskoja jaunu fotogrāfiju, kurā viņai ir visai “perfekta” figūra, tomēr vannasistabas atvilknes un plauktiņi liek par sevi manīt. Ir skaidri redzams, ka bildes uzlabošanai talkā ņemta kāda sava izskata uzlabošanas aplikācija. Daudzus Britnijas fanus pārsteidza arī īsā skolnieces forma, kura ļoti atgādina viņas slavenā hīta “Baby One More Time” tērpu, šī dziesma pirms 20 gadiem palīdzēja mūziķei gūt slavas augstumus un ar laiku iemantot popa karalienes titulu. 

Šobrīd Britnija savā Instagram vēl ir atstājusi šo apšaubāmo foto un neliekas ne zinis par dažu fanu komentāriem, kuri to vien norāda, ka zvaigzne bildē uzlabojusi savu figūru. Nesen Britnija bija devusies atpūtas braucienā kopā ar savu gados jaunāko draugu, pēc abu atpūtas pludmalē viņa apsūdzēja kādu amerikāņu interneta lapu, kura speciāli bildēs viņu padarījusi resnāku. Britnija sportojot un regulāri rūpējoties par savu figūru, lapas pārstāvji gan noliedza, ka publicētajās bildēs zvaigzni padarījuši par pāris kilogramiem smagāku.

Kā domā tu, vai Britnija izmantojusi fotošopu savas figūras uzlabošanai?

Foto

View this post on Instagram

I went shade shopping today but found nothing !!!! Oh well ???? ….. but I did find a nice bracelet !!!!!! ????????????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.