13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Megana Mārkla sadusmojusi britus tenisa spēles laikā!

 

Megana Mārkla pavisam nesen apmeklēja Vimbldonas tenisa turnīru. Megana bija ieradusies, lai atbalstītu savu draudzeni, tenisisti Serēnu Viljamsu un, protams, arī izbaudītu tenisa spēli.

Tenisa spēles laikā Meganai nācies saskarties ar kādu visai nepatīkamu starpgadījumu, proti, viņas ierašanos un uzvedību kritiski vērtēja kāda tenisa spēles skatītāja Sallija Džonsa, kura medijiem padalījusies ar to, cik Megana patiesībā esot bezkaunīga. Arī Sallija tenisa spēli skatījās tajās pašās VIP tribīnēs, kurās sēdēja Megana Mārkla, un Sallija esot vēlējusies nofotografēt hercogieni. Viņa uzskata, ka šāda rīcība ir tikai saprotama, jo jo katru dienu  negadās sēdēt vienā ložā ar britu karaliskās ģimenes locekļiem. Meganas apsardze pamanīja šo situāciju un uzreiz piesteidzās pie Sallijas, brīdinot viņu, ka tā nedrīkst darīt, jo hercogiene šeit neatrodoties oficiālā vizītē, tādēļ Meganu nedrīkstot fotografēt.

Foto

Sallija Džonsa esot novērojusi, ka Megana tenisa spēles laikā nemaz neesot izbaudījusi draudzenes sacensību, viņa nemitīgi vērojusi vai viņas virzienā acis nemet vēl kāds. Tā vien esot licies, ka Megana demonstrējusi sevi kā Holivudas zvaigzni, nevis uzvedusies atbilstoši karaliskajam protokolam. Sallija nav vienīgā, kura žurnālistiem pasūdzējusies par šo amizanto Meganas ierašanos, kāds apmeklētājs vēlējies spēles laikā uzņemt selfiju, bet arī tad klāt jau bijusi Meganas apsardze.

Vairāki briti ir dusmīgi par šādu Meganas uzvedību, jo karalisko ģimeni taču uzturot Lielbritānijas sabiedrība, šis pieņēmums tomēr ir nedaudz maldīgs, jo patiesībā karaliskā ģimene ir tik turīga, ka ar saviem ienākumiem atbalsta Lielbritāniju. 

Vai tu uzskati, ka Meganai bija priviliģētas tiesības uz privātumu tik publiskā vietā, kurā tenisa spēli bauda arī citi cilvēki?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.