0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Vai Megana Mārkla un Harijs plāno jau otro mazuli?

 

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas un prinča Harija fani ir diezgan pārliecināti, ka karaliskais pāris “nevilks garumā” ar otru mazuli! Megana un Harijs publiski pauduši savu sapni par lielu ģimeni, tādēļ vairāki Saseksas hercoga un hercogienes fani domā, ka pavisam drīz gaidām ģimenes pieaugums!

Pāra pirmais mazulis Ārčijs pasaulē nāca 2019. gada 6. maijā un Karaliskās ģimenes eksperte Melānija Bromlija pavēstījusi, ka otrais bērns pārim gaidāms “pavisam drīz”.

Karaliskajā ģimenē gandrīz katra diena norit pēc konkrēta grafika, kurš tiek sastādīts visai laicīgi, šī gada rudenī Megana un Harijs dosies oficiālā vizītē uz Āfrikas valstīm. Karaliskās ģimenes eksperte Melānija uzskata, ka pēc šī ceļojuma pāris būs gatavs paziņot par otrā mazuļa gaidībām! Šādi pieņēmumi nemaz neizklausās absurdi, jo Megana ir trīs gadus vecāka par Hariju, Meganai ir 37 gadi un lielas ģimenes plānošanai tas ir visai nozīmīgi.

Ne tikai bukmeikeri, bet arī Karaliskās ģimenes publikāciju autore Keitija Nikola apsver šādu notikumu pavērsienu. Viņa Saseksas hercogus uzskata par labiem un mīlošiem vecākiem, kuri noteikti plāno radīt lielu ģimeni. Pat pārim tuvi draugi esot atklājuši, ka Megana ļoti vēlas lielu ģimeni.

Foto

View this post on Instagram

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended #TheLionKing European premiere in London at the Odeon Theatre. In celebration of the film’s release, The Walt Disney Company announced #ProtectThePride, a global conservation campaign to support efforts protecting the rapidly diminishing lion population across Africa. As a part of their commitment to this cause, Disney also made a donation to The Duke of Sussex’s upcoming environment & community initiative which will be formally announced this autumn. The Duke and Duchess are committed to advancing conservation efforts across Africa and around the world, and working with communities to ensure a sustainable future for the planet. This evening Their Royal Highnesses had the pleasure of meeting the cast and creative team behind the film, as well as supporters of @africanparksnetwork, of which The Duke is President. Photo credit: PA images / Getty images – Chris Jackson

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.