7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vai Keita Midltone aizrāvusies ar botoksa injekcijām?

26/07/2019 15:54
 

Izrādās, ka karaliskajā ģimenē nav pieņemts velkāt ikdienišķus tērpus, nerūpēties par matu vizuālo tēlu, lietot pārspīlētu meikapu, lakot spilgtas krāsas nagus, palielināt krūtis, palielināt lielākas lūpas, krāsot izteiksmīgas uzacis, pielikt nagus vai skropstas. Vai tāpat ir arī ar botoksa injekcijām?

Nesen prinča Viljama sieva, Keita Midltone saņēmusi visai skarbu kritikas devu, jo kāds plastiskais ķirurgs Munīrs Somdžī atklājis, ka hercogiene izmanto botoksa injekcijas! Izrādās, ka Keita iecienījusi “bērnu botoksu”. Munīrs apgalvo, ka pacienti brauc no visas pasaules, lai veiktu šīs procedūru. Tā esot pavisam vienkārša procedūra, tā izlīdzina nelielas grumbiņas un saglabājā dabisko izskatu. Munīram Londonā ir sava privātprakse un viņš nešaubās, ka Keita izmanto sīs injekcijas.

Foto

“Bērnu botoksa” efektivitāte slēpjas tajā, ka tas neiedarbojas uz organismu kopumā, bet tikai uz konkrēto rajonu, kurā tas tiek ievadīts. Munīrs uzsver, ka lielakā daļa pacientu ir ļoti apmierināti ar rezultātu jau  3-4 mēnešus pēc procedūras uzsākšanas. Interesanti, ka uz šo pieņēmumu, ka Keita “iecienījusi” botoksa injekcijas visai ātri reaģējusi Kensingtonas pils. Karaliskās ģimenes pārstāvji steidzās paziņot, ka Keita Midltone nekad nav vērsusies pie plastikas ķirurga un pieprasa šo maldinošo pieņēmumu atsaukt, karaliskā ģimene arī uzskata, ka šis ir ļoti nepatīkams apvainojums, kuram nav nekāda pamata. Tomēr jāatzīst, ka Munīrs Somdžī ir ārkārtīgi pazīstams Lielbritānijā kā “slavenību ārsts”, ziņo populārais izdevums “Mirror”.

Kā tu domā, vai šie pret Keitu vērstie apvainojumi ir patiesi? 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 575
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 576