12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Megana Mārkla iekļuvusi jaunā skandālā! (+VIDEO)

 

Nesen tika paziņots, ka Saseksas hercogiene Megana Mārkla kļuvusi par pirmo žurnāla “Vogue” britu izdevuma viesredaktori!  Žurnāls iznāks septembrī, bet tā vāks ir jau publicēts žurnāla “Instagram” profilā un cilvēki neklusē… Vairāki žurnāla fani apgalvo, ka jaunais septembra vāks ir plaģiāts!

Izrādās, ka hercogienes oriģinālā ideja, ka uz vāka jābūt ietekmīgām sievietēm ir jau aizgūta no kādas grāmatas. 2016. gadā iznāca austrāliešu rakstnieču Samantas Brettas un Stefas Adamsas grāmata “The Game Changers”. Šajā grāmatā apkopoti 40 sieviešu stāsti no dažādām pasaules valstīm, kuras piedzīvojušas veiksmi savā profesionālajā darbībā vai jebkā citādi. Šīs grāmatas vāku rotā 15 melbaltas fotogrāfijas ar tām dāmām, kuras dalījušās savos iedvesmojošajos stāstos UN viena no šīm sievietēm ir pati Megana Mārkla! Tas nozīmē, ka Megana ļoti labi zināja par šādu grāmatas vāka eksistenci…

Septembra “Vogue” izdevums tiks veltīts sievietēm, kuras ar savu rīcību un darbiem spējušas risināt vairākas globālas problēmas. Uz žurnāla vāka būs redzamas 15 sievietes, kuras iedvesmo hercogieni Meganu un viņu vidū nokļuvušas tādas sievietes kā – Jaktrises Selma Haijeka, Džeina Fonda, Jaunzēlandes premjerministre Džasinda Ardēna un citas.

Interesanti, ka pat viena no gramatas “The Game Changers” autorēm ir ļoti vīlusies, ka Megana šādi rīkojusies un viņa nenoliedzami saskatot vāku līdzību.

Vai tev žurnāla un grāmatas vāki liekas tik līdzīgi, lai par to šādi satrauktos?

Žurnāla “Vogue” septembra izdevuma vāks

View this post on Instagram

Introducing the September 2019 issue of #BritishVogue, guest-edited by HRH The Duchess of Sussex @SussexRoyal. Entitled #ForcesForChange, the cover features 15 world-leading women who are reshaping public life for global good, and were personally chosen by The Duchess of Sussex, and British Vogue’s editor-in-chief @Edward_Enninful. The 16th slot – which, in print, appears as a mirror – is intended by The Duchess to show how you are part of this collective moment of change too. Click the link in bio to read about how The #DuchessOfSussex became the first guest editor of the September issue in the magazine’s 103-year history. Photographed in New York, Stockholm, London and Auckland by @TheRealPeterLindbergh, with fashion editors @Edward_Enninful and @TheRealGraceCoddington, hair by @BartPumpkin and @SergeNormant, make-up by @TheValGarland and @Diane.Kendal, nails by @LorraineVGriffin and @YukoTsuchihashi. On newsstands Friday 2 August. Starring: @AdwoaAboah @AdutAkech @SomaliBoxer @JacindaArdern @TheSineadBurke @Gemma_Chan @LaverneCox @JaneFonda @SalmaHayek @FrankieGoesToHayward @JameelaJamilOfficial @Chimamanda_Adichie @YaraShahidi @GretaThunberg @CTurlington

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Grāmatas “The Game Changers” vāks!

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.