3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kuras sveces spēj mazināt galvassāpes?

 

Sveču klāsts veikalu plauktos ir ļoti liels. Kādas sveces ir labākas tavai veselībai un mieram? Kuras noteikti neizraisīs galvassāpes? Izrādas, kas ir sveces, kuras spēj remdēt galvassāpes un ļaut tev patiesi atslābināties.

Lavandas aromāts – Ja tev patīk lavandas aromāts, tad šī svece tev patiesi palīdzēs pret galvassāpēm, jo lavanda tevi nomierinās un pat palīdzēs iemigt, noteikti lielisks risinājums, ja bijusi stresa pilna diena!

Rozmarīna aromāts – Stimulēs smadzeņu darbību, taču, ja šāda ēteriskā eļļa nonāk saskarsmē ar ādu, tad var paaugstināties arī asinsspiediens. Tādēļ cilvēkiem, kuri sirgst ar augstu asinsspiedienu, šis aromāts jālieto piesardzīgi!

Skujkoku aromāts – Šī smarzā ir izcili laba tavai veselībai, tomēr jāatceras, ka to nevajadzētu pārlieku aizrauties, jo aromāts ne tikai mazina galvassāpes, bet pārlieku lielos daudzumos var tās izraisīt.

Saldā apelsīna aromāts – Ļoti ieteicams lietot aukstos vasaras vakaros vai rudenī, ziemā, jo šī smarža pielīdzināma vieglam antidepresantam un aizstāj saules enerģiju.

Autors:Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.