2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Megana Mārkla pamatīgi nokaitinājusi Elizabeti II

 

Pēdējā laikā Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir visai nervoza, un bieži presē parādās ziņas, ka viņa ir vīlusies savu mazbērnu un to sievu rīcībā. Izdevums “Daily Express” ziņo, ka Elizabete nesen tikusies ar Meganu Mārklu un kritizējusi viņas  “pārāk aktīvo darbību”. Nesen rājienu saņēma arī Viljams un Keita, jo viņi, lūk, nodarbojoties ar nepiedienīgu “bagātnieku” dzīvesveidu!

Visiem bijis zināms, ka sestdien, 3.augustā notikšot karalienes Elizabetes II un Meganas tikšanās un lielākā daļa domāja, ka šīs vizītes laikā karaliene uzslavēs Meganu par tik aktīvo darbību sabiedrības labā, bet realitātē viss bijis citādi. Elizabete domā, ka Megana ir pārlieku aizrautīga un viņai vajadzētu piebremzēt ar tik aktīvu darbību, jo viņa par britu karaliskās ģimenes pārstāvi kļuvusi tikai 2018.gadā, kas ir pārāk mazs laika posms, lai tik aizrautīgi iesaistītos “it visā” karaliene uzskata, ka Megana var apdraudēt karaliskās ģimenes vārdu.

Elizabetei ļoti nav paticis tas, ka Megana Mārkla pieņēmusi britu izdevuma “Vogue” piedāvājumu un kļuva par žurnāla pirmo viesredaktori, kā arī, ka viņa šobrīd veido savu apģērbu kolekciju sadarbībā ar veikalu “Marks and Spencer”. Tomēr mēs jau minējām, ka visi iegūtie līdzekļi no šīs apģērbu līnijas  tiks novirzīti labdarības organizācijām.

Karaliene Elizabete II uzskata, ka visas šīs Meganas darbības ir pārāk attālinātas no karaliskās ģimenes vērtībām un tradīcijām. 

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 593
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 594