3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Norisinājies jauns Meganas Mārklas un Keitas Midltones strīds

 

Izrādās, ka strap Keitu Midltoni, viņas vīru, princi Viljamu un Meganu Mārklu, viņas vīru, princi Hariju norisinājies visai nepatīkams strīds. Četrotne vairs nepavisam nespējot saprasties!

Jau senāk tika ziņots, ka atsvešināšanās starp Viljamu un Hariju iestājušās Meganas Mārklas dēļ. Princis Viljams neesot atbalstījis šīs attiecības un viņam nav šķitis, ka amerikāņu aktrisei būtu jākļūst par karaliskās ģimenes pārstāvi, viņš Harijam ierosinājis nesteigties ar kāzām un arī karalienes Elizabetes II vīrs, princis Filips izteicies visai līdzīgi par šo savienību.

Neskatoties uz to, ka Harija radi sākotnēji nebija sajūsmā par viņa un Meganas attiecībām, pāris 2018.gada 19.maijā tomēr salaulājās, un tas izraisījis pamatīgu strīdu starp abiem brāļiem… Strīda vaininieks bijis Harijs, viņš Viljamam un Keitai ņēmies pārmest, ka savās kāzās nav saņēmis atbalstu, kuru no viņiem gaidījis, šis emocionālais sprādziens Viljamu un Keitu pamatīgi satriecis un visu šo sarunu dzirdējusi arī Megana Mārkla. Megana šajā strīdā nav iesaistījusies, viņa nav bildusi nevienu vārdu, tā ziņo izdevumā “Daily Mail”.

Nākamajā dienā pēc strīda Keita un Viljams centušies labot nepatīkamo situāciju, pāris centies pārliecināt Hariju, ka arī viņi, tāpat kā daudzi citi ir kļūdījušies. Keita ieradusies pie Meganas un pasniegusi viņai skaistu ziedu pušķi, tāpat viņa Meganai kopā piedāvājusi apmeklēt Vimbldonas tenisa turnīru. 2018. gadā abas dāmas tikt tiešām kopā apmeklēja tenisa spēli, klātesošie novērojuši, ka Meganas un Keitas starpā valdījis saspīlējums, daudz draudzīgāks bijis abu hercogieņu šī gada Vimblodnas tenisa spēles apmeklējums.

Atgādinam, ka šī gada pavasarī princis Harijs un Megana Mārkla pārcēlās no Kensingtonas pils, kur aizvien dzīvo princis Viljams un viņa sieva Keita Midltone, uz Frogmoras namu. 

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.