6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Keita Midltone un princis Viljams lidojuši ekonomiskās klases pasažieru lidmašīnā!

 

Pirms nu jau dažām dienām Kembridžas hercogu pāris princis Harijs un Keita Midltone un viņu trīs atvases princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss devās brīvdienās uz Skotiju. Pārsteidzoši, bet ceļojumam viņi izvēlējās Lielbritānijas ekonomisko lidmašīnu!

Ģimene brīvdienās bija devusies uz vienu nedēļu un nu ir atgriezušies no sava ceļojuma. Keita Midltone un princis Viljams izvēlējās lidot ar kompānijas “Loganair” pasažieru lidmašīnu un   biļetes iegādājušies ekonomiskajā reisā (vienas biļetes cena ir ap 70£). Ģimene lidoja kopā ar visiem lidmašīnas pasažieriem un pēc lidmašīnas nosēšanās viņus sagaidīja melnas krāsas “Range Rover” automašīna. 

Konkrētā lidmašīna no Skotijas izlidoja plkst. 14:40 un lidojums ilga vien 50 minūtes! No Norvičas lidostas Kembridžas hercogi devušies uz Norfolku, kas ir grāfiste Anglijas Austrumu reģionā kur ģimene pavadīs atlikušās vasaras brīvdienas pirms abām viņu atvasītēm būs jādodas skolas gaitās.

Foto

View this post on Instagram

Just one week to go until The King’s Cup ⛵️???? Today we’re excited to reveal the ambassadors representing each of the eight charities benefitting from the Regatta. These are: The Duke of Cambridge, representing @childbereavementuk The Duchess of Cambridge, representing The Royal Foundation’s Early Years programme Bear Grylls, representing @tusk_org Fara Williams, representing @centrepointuk Dan Snow, representing @ldnairamb John Bishop, representing @actiononaddiction Katie Thistleton, representing @_place2be Helen Glover, representing @afnccf The ambassadors will skipper each of the eight boats, with the winning team awarded The King’s Cup, a historic trophy first presented by King George V at Cowes’ Royal Yacht Squadron in 1920. Their Royal Highnesses hope that The King’s Cup will become an annual event, bringing greater awareness to the wider benefits of sport, whist also raising support and funds for the causes that The Duke and Duchess support.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 633
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 634