7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Meganas Mārklas tēvs nekad nav saticis princi Hariju! (+VIDEO)

 

Izrādās, ka Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls nekad nav saticis savas meitas Saseksas hercogienes vīru princi Hariju. Viņas tēvs presei paziņojis, ka tiek apzināti izolēts no mazdēla Ārčija dzīves.

Tomass uzskata, ka Megana nevēlas, lai viņas atvase satiktos ar savu vectēvu, dīvaini ir arī tas, ka Tomass nemaz nav saticis savu znotu. Viņam nav pat nevienas mazdēla fotogrāfijas! Tāpat kā visi citi pasaules iedzīvotāji, arī Tomass Ārčiju pirmo reizi ieraudzījis internetā.

Šāda rīcība Tomasu esot ļoti sarūgtinājusi: “Es vēlos, lai viņi man atsūta kādu Ārčija fotogrāfiju, lai es varētu ielikt to rāmīti un piekarināt pie savas sienas kā attēlu, blakus manas Meganas fotogrāfijai. Vai tad tas nav tas, ko vēlētos ikviens vectētiņš?” Viņš arī uzskata, ka Ārčijam ir slavenais Mārklu deguns, kas ģenētiski esot iedzimts arī pašai Meganai. Jāatzīst, ka Meganas rīcība ir saprotama, ņemot vērā to, ka viņas tēvs izmanto preses uzmanību un iegūst papildus līdzekļus no sadarbības ar presi un galvenokārt viņu komunikācija norisinās tieši ar preses palīdzību! Interesanti, ka pat Meganas kāzās viņas tēvam bija citas darīšanas jeb problēmas ar veselību, kas esot aplami. Tas Meganu ļoti satriecis, toreiz uz altāru viņu pavadija prinča Harija tēvs Čārlzs.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.