12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Dziedātājas Bejonses tēvam atklāts krūts vēzis (+VIDEO)

 

​Pasaulslaveno dziedātājau Bejonses un Solanžas tēvu Metjū Noulzu piemeklējis krūts vēzis. 

Metju savu slimību apsprieda amerikāņu kanāla ABC rīta šovā “Good Morning America”: “Tie ir gēni. Tas nozīmē arī to, ka mani bērni ir riska zonā, arī viņu mazbērni. Viņi šīs ziņas uztvēra kā pienākas. Visi aizgāja pārbaudīties.”

Jūlijā Metjū tika veikta operācija un tagad viņš jūtas jau daudz, daudz labāk. Metjū ir pārstājis lietot alkoholu, sācis nodarboties ar sportu un meditēt. Bejonse tēvs paziņojis, ka vēlas aicināt vīriešus, it īpaši melnādainos, kuriem ir lielāks risks saslimt ar krūts vēzi, būt informētiem un laicīgi doties pie ārsta, jo savlaicīga vēža formas pamanīšana var izglābt dzīvību! Ja Bejonse tēvs ar sievu nebūtu pamanjis, ka viņa palagos ir asinis, tad viņa situācija varētu būt krietni bēdīgāka. 

Metjū agrāk ir bijis Bejones menedžeris, tieši viņš ir panācis to, ka viņa meita ir tik atzīta mūzikas šovbiznesā – abi vairs nestrādā kopā kopš 2011. gada.

2011. gada gadā tika šķirta Metjū un dziedātājas mātes Tīnas laulība. Kopš 2013. gada Noulzs ir precējies ar ārkārtīgi pievilcīgo modeli – Džīnu Čarmeinu Eiveriju. 

Oktobris starptautiski tiek atzīmēts kā Krūts veselības mēnesis un šis ir laiks, kurā sabiedrība tiek vairāk izglītota par krūts vēzi un tā ieteikmi uz organismu!

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.