11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Princis Harijs joprojām ilgojas pēc princeses Diānas (+VIDEO)

 

Princis Harijs nesen atzinis, ka joprojām ļoti pārdzīvo mammas pāragro aiziešanu. Harijs arī atklājis, ka vēl aizvien satrūkstas no fotokameru zibšņiem, paparaci uz Hariju nav atstājuši to labāko iespaidu un sajūtas.

Harijs sniedzis atklātu interviju par sev tik ļoti sāpīgu un personīgu tēmatu. Harijs princesi Diānu uzskata par vienu no sev vistuvākajiem cilvēkiem, viņš vēl joprojām nav samierinājies ar savas mammas pāragro nāvi. Pirms dažām dienām pirmizrādi piedzīvojusi kārtējā dokumentālā filma par britu karalisko ģimeni. Harijs tajā stāstījis, ka vienmēr jutis lielu nastu, būdams karaliskās ģimenes pārstāvis, viņam nekad nav paticis atrasties sabiedrības uzmanības centrā, viens no galvenajiem iemesliem ir sliktās atmiņas par viņa mammas Diānas nāvi. 

Princese Diāna gāja bojā autokatastrofā Parīzē. Zīmīgi, ka Diāna Parīzi uzskatīja par vienu no drošākajām vietām, kur viņa varētu atrasties. Viena no negadījuma versijām bija, ka šoferis, kas vadīja automašīnu, centās aizbēgt no paparaci. Kad Diāna nomira, princim Harijam  bija vien 12 gadu. ITV žurnālists jautāja Harijam, vai viņa sirds sāpes ir kaut nedaudz rimušās pēc šiem gadiem, zaudējot mammu?

“Tā rēta sāp vēl joprojām. Es saprotu, ka esmu daļa no karaliskās ģimenes – tās ir “lomas” un tie ir pienākumi. Tomēr katru reizi, kad es redzu kameru, katru reizi, kad ieraugu fotokameras zibsni, es atgriežos pagātnes notikumos… Šajos brīžos man gar acīm paskrien viss sliktais, nevis labais,” – atbildējis Harijs.

Harijs arī pastāstijis ka vizīte uz Āfriku, kurā viņš tikko bija kopā ar savu sievu, Meganu Mārklu, viņu ļoti aizkustināja. “Atrodoties tur un, cenšoties pabeigt to, ko iesāka mana mamma Diāna – tas bija ļoti emocionāli. Viss, ko es daru, man atgādina par viņu. Tas bija tik uztraucoši, kad es gāju pa tām pašām vietām, kur bija gājusi mana mamma,” – princis Harijs pastāstīja izdevumam “Daily Mail”.

Harijs joprojām ir ļoti satraukts par savas sievas Meganas pašsajūtu un drošību. Viņš uzskata, ka Britu prese ļoti netaisnīgi izsakās par Meganu, ģimene pat apsver iespēju pārcelties uz Amerikas Savienotajām valstīm. 

Video (video tapis pirms 2 gadiem, kad apritēja 20 gadi kopš Diānas bojāejas)

Foto

https://www.instagram.com/p/Bce8plDlXUy/

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.