17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Fotogrāfija lidostā, kura spējusi uzjautrināt visu pasauli!

 

Šis ir stāsts par Gelu Rodrigezu, kura uzzinot, ka lidojumam paredzētās bagāžas svars pārsniedz atļauto  izdomāja oriģinālu risinājumu. Vairums cilvēku situācijā, kurā bagāža pārsniedz atļauto svaru ir spiesti piemaksāt, bet ceļotāja izdomāja, ka izdevīgāk būtu mugurā uzvilkt vairākas apģērbu kārtas, līdz bagāžas svars kļūs zemāks par maksimālo atļauto!

Gela 2. oktobrī savā Facebook publicēja fotogrāfiju pie kuras pastāstija par šo “komisko” situāciju. Savam Facebook ierakstam viņa izmantojusi mirkļbirku #ExcessBaggageChallengeAccepted. Ieraksts izpelnījies vairāk nekā 33 000 reakciju, tūkstoš komentāru, un ar to dalījušies vairāk nekā 20 000 lietotāju. Sievietes kofera svars bijis 9 kilogrami, bet atļautais bagāžas svars ir 7 kilogrami. Lai Gelai nebūtu jāmaksā papildus, viņa uzvilkusi mugurā vairākus kreklus, jakas, džemperus un bikses, bagāžus svaru izdevies samazināt par 2,5 kilogramiem!

“Es negribēju maksāt, jo tie bija tikai divi kilogrami,” portālam “VICE” pastāstija Gela.

Foto

when the airline staff at the check in counter said: “EXCESS NA PO KAYO, 7kg lang po allowed na hand carry.”me: NO PROBLEM! ????*from 9kg to 6.5kg baggage ????#ExcessBaggageChallengeAccepted

Geplaatst door Gel Rodriguez op Dinsdag 1 oktober 2019

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.