14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Keita Midltone iegādājusies lētus Helovīna kostīmus

 

Daudzi briti supermārketā sastapuši Saseksas hercogieni Keitu Midltoni. Keita bijusi sešgadīgā prinča Džordža un četrgadīgās princeses Šarlotes kompānijā, hercogiene lielveikalā iegādājusies vairākus Helovīna kostīmus. 

31. oktobrī pasaulē tiks svinēts Helovīns. Šī tradīcija, kā izrādās, ir tuva arī britu karaliskajā ģimenē. Keita kopā ar saviem  vecākajiem bērniem tika pamanīta lielveikalā “Sainsbury’s”, veikals atrodas Norfolkas grāfistē. Karalisko ģimeni pavadīja viens miesassargs, kurš veikalā sastaptajiem pircējiem lūdza nefilmēt un nefotografēt.

Kāda pircēja vārdā Keitija Vittekere, kura iepirkās veikalā tad, kad tur ienāca Keita ar bērniem, pastāstīja, ka hercogiene ļoti rūpīgi izvēlējusies Helovīna tērpus. Keitija pastāstīja, ka sākumā nav ticējusi, ka atrodas vienā veikalā ar slaveno Keitu Midltoni.  Keita bija ģērbusies ļoti vienkārši, viņai bijušas melnas bikses un polo krekliņš, bet ar visu vienkāŗšo apģērbu viņa izskatījusies eleganti! Keitija pastāstīja presei, ka ir ļoti patīkami redzēt, ka Keita, tāpat kā tūkstošiem citu mammu iepērkas lielveikalā, lai iepriecinātu savas atvasītes ar saldumiem un helovīna kostīmiem.“Keita bija, kā vienmēr, fantastiska. Kad tu dodies ikdienā iepirkties uz lielveikalu, tu tur neceri satikt hercogieni ar princi un princesi. Es nevarēju koncentrēties uz saviem pirkumiem –  atzinusi Keitija.

Izrādās, ka Keita paņēmuši nedēļas atvaļinājumu, lai šajos svētkos būtu kopā ar savu ģimeni, nesen hercogiene ar princi Viljamu bija devusies 5 dienu vizītē uz Pakistānu. Britu izdevums “Mirror” pavēstīja, ka Keitas izvēlētais bērnu raganas kostīms, kā arī skeleta kostīms puikām lielveikalā maksāja vienādi – 9 mārciņas, kas ir aptuveni 10 eiro un 43 centi.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.