3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Uzzini, ar kādu alerģiju sirgst Keita Midltone

31/10/2019 16:14
 

Keitai Midltonei kā hercogienei ir daudz pienākumu, viņai nemitīgi jādodas dažādās vizītēs un jāsatiek ne mazums cilvēku, tomēr savas alerģijas dēļ ir pienākumi un pat tradīcija, kuru viņa nespēj pildīt.

Zināms, ka karaliskā ģimene ļoti iecienījusi zirgu jāšanas sacensības un to tradīcijas. Aristokrāti un karaliskās ģimenes locekļi jau kopš bērnības tiek apmācīti jāt ar zirgiem, vēlāk viņiem jāpiedalās dažādās sacensībās princis Harijs un princis Viljams laiku pa laikam piedalās dažādās sacensībās un sporta veidos, kas saistīti ar jāšanu. Interesanti, ka Keita zirga mugurā nav redzēta nekad! Kāpēc viņa nepiekopj tik senu un ģimenei mīļu tradīciju? Izrādās, Keitai Midltonei ir visai izteikta alerģija no zirgiem, viņa pat nespēj ilgstoši uzturēties to tuvumā. Kembridžas hercogiene cenšas vērot šīs sacensības no attāluma. Pirms dažiem mēnešiem Keita ar princi Viljamu un bērniem pavadījusi laiku ārpus pils teritorijas, princis Viljams kopā ar savu jaunāko brāli, princi Hariju, spēlējuši polo. Keita atradās ārpus spēles teritorijas un pavadīja laiku ar bērniem. 

Labā ziņa ir tā, ka Keitai šī alerģija ir tikai pret zirgiem, ne citiem dzīvniekiem, hercogiene dievina suņus un nesen ar vīru, princi Viljamu, Pakistānā viesojās kinoloģiskajā apmācību centrā un vēlāk dalījās pieredzē, ka šie brīnišķīgie suņi viņai palīdzējuši tikt galā ar stresu, kas viņai bijis pēc neveiksmīga lidojuma. Keitas mīlestība pret suņiem noteikti ir nākusi no viņas ģimenes, jo Keitas jaunākais brālis Džeimss Midltons profesionāli nodarbojas ar suņu apmācību.

Foto

View this post on Instagram

The Duchess of Cambridge joined @CBBC’s #BluePeter to unveil the winner of their Royal Garden Competition at @RHSWisley – congratulations Jessica ???? on your winning design! Jessica’s beautiful winning sculpture ???? is made of wood and recycled metal, and wowed the judges with its stunning butterfly wings, covered in clematis flowers ???? swipe to watch The Duchess and Jessica seeing the winning design for the first time. Congratulations also to the runners-up, Lucy and Megan, who designed beautiful tin can herbs ???? and den building ⛺ activity cards. The Duchess, Ben from @The_RHS and George Hassall joined the judging panel to pick out the winning entry for the competition, which The Duchess launched back in June this year ????

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 775
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 776