8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini, kādas attiecības valda starp princi Viljamu un Keitu Midltoni!

 

Televīzijas raidījumu vadītāja un slavenā kulinārijas grāmatu autore Mērija Berija nesen nofilmējās raidījumā, kas veltīts Ziemassvētku tēmai. Raidījuma viesi bija Lielbritānijas princis Viljams un viņa sieva, Keita Midltone. Trijotne kopā gatavoja Ziemassvētku pīrāgu.

Raidījuma filmēšanas laikā Mērijai aprunājusies ar Viljamu un Keitu. Mērijai izdevās uzzināt daudz ko tādu, ko neviens iepriekš nav zinājis, viņa uzzināja kādas patiesībā ir hercogu pāra romantiskā dzīve.

Mērija arī atklājusi, ka iepazīšanās ar Keitu un princi Viljamu izrādījusies patiešām aizkustinoša. “Viņi ir tik burvīgi, ļoti patiesi mīlošs pāris. Viņi kopā gatavoja Ziemassvētku pīrāgu. Es ar lielu prieku varēju viņus vērot. Ēdiena gatavošanas laikā viņi nemitīgi sekoja viens otram, palīdzēja, ieteica,” – sacīja rakstniece.

Mērija arī pamanījusi, ka Keita esot patiešām lieliska pavāre, Keita pēc raidījuma atzinusies, ka šo ēdienu noteikti pagatavos vēlreiz, mājās, saviem trīs bērniem. “Es šo ēdienu pasniegšu viņiem Ziemssvētkos,” – teikusi Keita. Hercogu pāris nav dalījušies ar saviem Ziemassvētku plāniem, tomēr, visticamāk, kā jau katru gadu, viņi tos pavadīs savas karaliskās ģimenes lokā – ar karalieni Elizabeti II, viņas vīru, princi Filipu, prinča Viljama tēvu – princi Čārlzu un Kamillu. Interesanti, ka karaliskās ģimenes vidū nebūs Viljama brāļa – prinča Harija un viņa sievas Meganas, kā arī mazā Ārčija. Šos Ziemassvētkus Saseksas hercogi izlēmuši svinēt Meganas dzimtajā Amerikā kopā ar Meganas mammu Doriju.

Foto

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge have joined forces with cookery legend Mary Berry to prepare festive food ???? to thank all those working and volunteering over the Christmas period. Swipe ???? for a taster of what to expect from ???? A Berry Royal Christmas… 1. The Duke, Duchess and Mary, along with some very special guests including @nadiyajhussain host a Christmas Party to thank and acknowledge staff and volunteers from charities and organisations who will be working tirelessly over the Christmas period. 2. At @rhswisley Mary joins The Duchess behind the scenes to learn more about The Duchess’s commitment to the early years in raising the next generation of happy, healthy children. 3. The Duke and Mary visit @passagecharity, the UK’s largest resource centre for homeless and insecurely housed people, which has helped over 130,000 people in crisis through its resource centre, homelessness prevention projects and two innovative accommodation services. 4. At The Brink, the UK’s first dry bar set up by @actiononaddiction to provide a safe space for people who are suffering from addiction, The Duchess and Mary meet the inspiring people whose lives have been changed by the help and support of the charity. Watcg #ABerryRoyalChristmas on the @bbciplayer. Photos ???? by @mattporteous / Kensington Palace

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Cik labi Keitai ar viru sedet un nestradat uz nodoklu naudas,cilveki vergo,bet sie nedara neko,tadus pricus un princeses ar mietu pa dirsu un vaga ,zirga vieta!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 846
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 847