6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Keita Midltone atklājusi, kāds ir bijis viens no pirmajiem viņas jaunākā dēliņa vārdiem

 

Kembridžas hercogiene Keita Midltone atklājusi, kāds ir bijis viens no pirmajiem vārdiem, kuru pateicis viņas un prinča Viljama jaunākais dēls – princis Luiss. Jaunā prinča pirmais vārds bijis “Mērija”!

Mazais Luiss šo vārdu pateicis TV raidījumu vadītājas un kulinārijas grāmatu autores Mērijas Berijas dēļ. Mazulītis nekad nav saticis Mēriju, bet šo vārdu ir dzirdējis visai bieži.

Keita Midltone ir iecienījusi Mērijas sarakstītās grāmatas, viņa bērniem gatavo ļoti daudzus  ēdienus tieši no Mērijas recepšu grāmatām. Keita un princis Viljams nesen piedalījās televīzijas šovā “Karaliskie Ziemassvētki kopā ar Beriju”, kas TV kanāla BBC ēterā bija skatāms pirmdien, 16.decembrī. Karaliskais pāris kopā ar Mēriju pagatavos ēdienus svētku galdam.

“Viens no pirmajiem Lui vārdiem bija “Mērija”, jo virtuvē viņa acu augstumā stāv ļoti daudz jūsu sarakstītās grāmatas,” – tā Keita izteikusies televīzijas raidījumā. Viņa arī piebildusi, ka bērni ļoti ātri atceras cilvēku sejas, turklāt mazajam Lui garšo ļoti daudzi ēdieni, kas gatavoti tieši pēc Mērijas receptēm. 

Mērija žurnālistiem pastāstījusi, ka Viljams un Keita ir ļoti jauks pāris, viņu ķermeņa valoda liecinājusi par perfektu saskaņu.

Foto

View this post on Instagram

???????? A few of our favourite moments from the #ABerryRoyalChristmas party, which is now available to watch on @bbciplayer. The party was held by The Duke and Duchess of Cambridge and Mary Berry to thank and acknowledge staff and volunteers from charities and organisations who will be working tirelessly over the Christmas period, including: @passagecharity @nursingnow Evelina London Children's Hospital @ldnairamb @actiononaddiction Mountain Rescue services Mother and Baby Units Midwives Fire services Military services Ambulance Services Police Services @centrepointuk @royalmarsden @giveusashoutinsta @childbereavementuk Photos ???? by @mattporteous

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

View this post on Instagram

Happy Father’s Day!

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.