4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Viktorija Bekhema sevi neuzskatot par skaistu sievieti (+FOTO)

 

Bijusī populārās meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniece un modes dizainere, futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema sniegusi interviju britu izdevumam “Harper’s Bazaar UK” un kļuvusi pa žurnāla februāra numura seju. Žurnāla fotogrāfijās Viktorija bija ģērbta pati sava zīmola apģērbā un intervijā pastāstījusi, ka neuzskata sevi par skaistu sievieti!

Žurnāla Instagram kontā ir publicētas vairākas fotosesijas bildes, tajās Viktorija redzama sava zīmola “Victoria Beckham Beauty” apģērbā. Intervijā “Harper’s Bazaar UK” Viktorija padalījusies savās pārdomās par skaistumu un savu darbu.

“Vai es uzskatu sevi par skaistu? Nē, absolūti nē. Taču es izmantoju labāko no tā, kas man ir. Es zinu visus savus trūkumus un smaidu: es esmu tāda, kāda esmu, un netaisos kaut ko sevī mainīt. Man vajadzēja daudz laika, lai es beidzot varētu atzīt, ka 45 gadus vecumā ar mani patiesībā viss ir kārtībā,” – tā Viktorija intervijā.

Viktorija atzinusies, ka ir ļoti laimīga darot savu darbu. “Man ir ļoti paveicies, ka es varu darīt tādu darbu, kas ir “līdzīgs” man pašai. Šis darbs ir mana kaislība. Tāpēc, jā, es dievinu savu darbu,” – teikusi Viktorija.

Video

https://www.instagram.com/p/B61QPnyA40d/

Foto

https://www.instagram.com/p/B61IwQghfQl/

https://www.instagram.com/p/B62YbCYBgGm/

https://www.instagram.com/p/B623LC0ByDI/

https://www.instagram.com/p/B65H2DABL79/

https://www.instagram.com/p/B67-Tzdh17M/

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.