14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Princis Harijs paskaidro, kādēļ atteicies no karaliskajiem tituliem (+VIDEO)

 

Nesen pāršalca ziņas, ka princis Harijs un Megana Mārkla ir atteikušies no karaliskajiem tituliem un monarhu ģimenes. Lielbritānijā šie jaunumi ir viena no pēdējā laikā apspriestākajām tēmām.

Pagājušās nedēļas nogalē oficiālajā Saseksas hercogu Instagram kontā tika publicēts video, kurā princis Harijs uzstājās labdarības organizācijas “Sentebale” pasākumā. Harijs šajā video paskaidro savu lēmumu un pasmejas, ka sabiedrībā noteikti ir dzirdējusi vairākus skaidrojumus, tomēr viņš grib pavēstīt savu versiju.

“Mēs cerējām turpināt kalpot karalienei, Lielbritānijai un arī dažādām organizācijām bez karaliskās ģimenes finansējuma. Diemžēl, kā izrādās, tas nav iespējams. Man ir ļoti skumji, ka tik tālu nonācis…” – Harijs sacīja.

Harijs arī papildināja, ka šis lēmums viņam nebūt nav bijis viegls un ir prasījis daudz pārdomu, kā arī ļoti daudz laika. Princis Harijs atzīmēja – lai arī viņš spēra šo soli, viņš nemainīsies un joprojām būs uzticīgs savai valstij un piederībai. “Es ceru, ka mans lēmums palīdzēs jums saprast, kam man nācās iziet cauri, lai mierīgi dzīvotu nākotnē,” – tā Harijs.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.