12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzzini, kurus produktus nedrīkst ēst britu karaliskās ģimenes pārstāvji (+VIDEO)

 

Izrādās, ka ir pārtikas produkti, kurus britu karaliskā ģimene nemaz nedrīkst ēst! Britu karaliskajai ģimenei ir jāsaskarās ar dažādiem ierobežojumiem, kas ievērojami ietekmē ikdienu.

Eksistē pieci aizliegtie pārtikas produkti un to grupas, kurus karaliskās ģimenes pārstāvjiem nav atļauts ēst. Vai vari uzminēt pirmo produktu, kuru nedrīkst lietot uzturā? Tas ir ķiploks! Ķiploku aromātu var sajust jau pa gabalu, ņemot vērā, ka karaliskās ģimenes ikdiena paiet piedaloties dažādās vizītēs, ķiploku aromāts netiek atbalstīts. Interesanti, ka ķiploki netiek atbalstīti arī ģimenes svētkos, kāzās un dzimšanas dienu ballītēs – visi ēdieni tiek gatavoti bez šīs sastāvdaļas! Otro vietu ieņem sīpoli – lielākoties ierobežojums attiecas uz sīpoliem svaigā veidā.

Aizliegto produktu sarakstā ir arī vairāki jūras produkti (mīdijas, austeres) un vāji izcepta gaļa, piemēram, steiks. Šādus produktus ir aizliegts ēst, lai  monarhi nesaindētos, izvairītos no alerģiskām reakcijām un  diskomforta sajūtām gremošanas orgānos. Nav nekāds brīnums, ka karaliene Elizabete II strikti ievēro šos noteikumus, tomēr to pašu nevarētu teikt par princi Viljamu, kuram ļoti garšojot suši. Beidzamā produktu grupa, kas ir aizliegta karaliskās ģimenes pārstavjiem ir ēdieni, kuri ir bagāti ar ogļhidrātiem.  Karaliene Elizabete II izdevusi rīkojumu ikdienas uzturā izvairīties no pastas (makaroniem), kartupeļiem un baltajiem rīsiem Karaliene priekšroku dodot zivīm, gaļai un dārzeņiem!

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.