0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Keita Midltone pārvarējusi vienu no savām lielākajām fobijām! (+VIDEO)

 

Keita Midltone bijusi vizītē Ziemeļīrijā. Keita apmeklēja kādu fermu, kurā iepazinās ar visdažādākajiem eksotiskajiem dzīvniekiem, tostarp arī ar čūsku.

Pēdējā laikā Keita ir visai aizņemta, viņa daudz sava laika un uzmanības velta savam jaunajam projektam, kas veltīts agrīnai bērnu attīstībai, tamdēļ fermas “The Ark Open Farm” apciemošana nebija nejauša izvēle. Šī ferma stimulē vecākus vairāk laika pavadīt kopā ar saviem bērniem.

Hercogiene apciemoja fermu kopā ar dažiem bērniem un viņu vecākiem, visi kopā iepazinās ar fermas iemītniekiem. Fermas darbinieki iepazīstināja Keitu ar čūsku, čūskas vārds ir Sofi un darbiniece šo čūsku ielika Keitas rokās. 

“Vai esat pārliecināta, ka viss būs labi? Ak, Dievs! Vai ir kāda instrukcija, kā viņu pareizi turēt? Vau!” – čūsku paņemot rokās jokoja hercogiene. Viņa arī piebilda, ka čūskai ir satriecoša āda. “Šī ir pirmā reize, kad es rokās turu čūsku. Tas ir brīnišķīgi!” –  teica Keita.

Darbiniece, kura rūpējās par čūsku Sofi, sacīja, ka viņi nebija plānojuši čūsku iznest un rādīt hercogienei, bet Keitas pārstāvji teikuši, ka hercogiene ļoti baidās no čūskām! Galu galā, viņa pati esot uzstājusi, ka vēlas iepazīties ar Sofi.

“Tikšanās ar Keitu noritēja lieliski. Visi bija nedaudz nervozi, taču viņa pati bija ļoti mierīga, viņa viegli uzsāka visas sarunas un sekoja tam, lai visi justos komfortabli viņas kompānijā,” – savos iespaidos dalījās “The Ark Open Farm” darbiniece, tā izdevumā “The Mirror”.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.