9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Seriāls “Draugi” ar īpašu sēriju atgriezīsies TV ekrānos (+VIDEO)

 

Populārais ASV seriāls “Draugi” (“Friends”) drīzumā ar īpašu serīju nonāks TV ekrānos. Seriāla aktieri vairs neslēpj, ka vienošanās ir notikusi! 

Populārā seriāla aktieri apvienosies VIENĀ īpašā sērijā, lai tādējādi atzīmētu 15. gadskārtu kopš seriāla filmēšanas beigām, tā vēsta BBC. Šī sērija būšot kā dāvana uzticamajiem seriāla “Draugi” faniem! Sēriju varēs noskatīties straumēšanas servisā “HBO Max” maija mēnesī, taču konkrēts pirmizrādes datums vēl nav paziņots. Jaunajā ekranizējumā piedalīsies Dženifera Anistone, Metjū Perijs, Kortnija Koksa, Lisa Kudrova, Mets Leblāns un Deivids Švimmers. Zināms, ka agrāk aktieri saņēma 1 miljonu par sēriju, bet tagad katram no galveno lomu atvedotājiem maksās 2,5 miljonus dolāru par vienu sēriju.

Par to, ka “Draugiem” taps atkalapvienošanās sērija, tika tenkots jau kopš decembra, kad Dženifera Anistone savā “Instagram”  ievietoja foto kopā ar seriāla kolēģiem.

Ceturtdien aktieris Metjū Perijs “Instagram” vietnē ievietoja jautru seriāla publicitātes attēlu un parakstu “Tas notiek!” Ar attēlu sāka dalīties arī citi seriāla kolēģi, savos vēstījumos liekot noprast, ka darījums ir noticis, “Draugi” filmēsies jaunā sērijā.

Populārais seriāls “Draugi” tika demonstrēts no 1994. līdz 2004. gadam. Pēdējās sezonas noslēguma sēriju ASV vēroja vairāk nekā 52 miljoni skatītāju, padarot to par skatītāko seriāla epizodi divtūkstošo gadu sākumā.

Interesanti, ka seriāls “Friends” nemaz nav zaudējis savu popularitāti, šis seriāls ir devis lielu peļņu straumēšanas servisam “Netflix”, pavisam nesen “HBO” pārpirka tiesības raidīt seriālu savā straumēšanas servisā. Veikalos, kā “H&M” un “Primark” ir nopērkami seriāla krekli, džemperi, pidžamas, zeķes un ne mazums citu lietu, tās pērk arī Z paaudze (dzimuši 1995.-2010.gadā ), seriāls dzīvo savu otro dzīvi!

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.