3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Karalienei Elizabetei II nepatīk prinča Harija un Meganas Mārklas uzvedība! (+VIDEO)

 

Princis Harijs un Megana Mārkla piekrituši karalienes Elizabetes II noteikumam, ka viņi turpmāk nevarēs izmantot vārdu “Royal” savās preču zīmēs. Izrādās, ka šis noteikums ticis “netīši” pārkāpts…

Pirms dažām dienām Harijs un Megana publiski pauduši “visai dzēlīgus” komentārus par to, ka viņi nedrīkstēs izmantot šo vārdu. Lielbritānijas karalienei Elizabetei II “nav jurisdikcijas”, kas pārim liegtu vārdu “Royal” izmantot ārpus Lielbritānijas robežām! Princis Harijs un Megana Mārkla izmanto šo argumentu un aizstāv savas likumīgās tiesības, protams, ka Elizabetei II  tas nepatīk, viņa to uzskata par klaju necieņu, jo viņa jau bija piekāpusies dažādiem izņēmumiem sava mazdēla, prinča Harija, priekšā pirms dokumentu parakstīšanas, kas plānota jau 1.aprīlī.

Vairākas pietuvinātās personas un karaliskās ģimenes eksperti uzskata, ka karaliskā ģimene būs bezspēcīga, ja princis Harijs un Megana izlems izmantot zīmolu “Sussex Royal”.

Bijušās hercogienes Meganas Mārklas tēvs izmantojis iespēju izteikties. Tomass Mārkls, paziņojis žurnālistiem: “Mana meita pameta mani tajā dienā, kad apprecējās. Viņa pameta mani, manu ģimeni, savas mammas, Dorijas, ģimeni, viņa pameta visas ģimenes un tagad viņa pamet arī britu ģimeni, kas ir viņas vīra ģimene,” – tā Tomass sacījis izdevumam “Daily Mail”.

Megana Mārkla drīzumā ieplānojusi apciemot Londonu, Megana ir sarunājusi vairākas “privātas vizītes”, kas esot saistītas ar dažādiem projektiem un arī darba jautājumiem. Zināms, ka Meganai norunāta tikšanās ar britu modes žurnāla “Vogue” vadību, kas varētu liecināt par turpmāku sadarbību.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.