9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Princis Harijs zaudējis darbu, tagad viņu uzturēšot Megana Mārkla! (+VIDEO)

 

Pēc tam, kad princis Harijs un Megana Mārkla ir atteikušies no britu karaliskās ģimenes, viņi kļuvuši arī finansiāli neatkarīgi. Tagad Harija un Meganas dzīvē ir sācies jauns periods, viņiem tagad ir jādomā, kā finansiāli nodrošināt ģimeni!

Interesanti, ka Harijs un Megana tagad oficiāli ir bezdarbnieki, jāpiebilst, ka viņi iespējams ir vieni no turīgākajiem bezdarbniekiem par kuriem pēdējā laikā ir nācies dzīrdēt. Izrādās, Meganai ir parādījies ienākumu avots sadarbībā ar kinokompāniju Disney, viņa esot ieskaņojusi kādu dokumentālo filmu, toties Harijs, pārceļoties uz dzīvi Amerikā, ir zaudējis iespēju strādāt. Kapēc šāds pevērsiens? Izrādās, ka viņam nav nepieciešamās ASV darba atļaujas! Šajā situācijā netiek ņemts vērā, ka Harijs nāk no Britu karaliskās ģimenes, viņam tāpat kā citiem, kas nav Amerikas pilsonis, ir jāsaņem tā sauktā “zaļā karte”. Šis dokuments apliecina to, ka cilvēks mitinās šajā valstī un dod tiesības viņam strādāt algotu darbu. Zināms, ka “zaļās kartes” iegūšanas laiks ir aptuveni viens gads vai pat ilgāk! Tagad tiek spekulēts, ka Megana būs tā, kurai nāksies finansiāli rūpēties par ģimeni.

“Viņai šobrīd viss ir ideāli. Viņa ir atgriezusies Holivudā, kopā ar Hariju, un tagad viņa vēl var izvēlēties, ar ko sadarboties. Megana vienmēr bija sapņojusi par šādu dzīvesveidu,” – sacījis kāds ģimenes draugs.

Megana Mārkla un princis Harijs nolīguši sev un mazajam Ārčijam miesassargu komandu, kas agrāk apsargāja Holivudas zvaigžņu pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita ģimeni. Par pāra drošību finansiāli atbild Harija tēvs, princis Čārlzs, un šis pakalpojums viņam izmaksājis 2,5 miljonus ASV dolāru.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 1081
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 1082