5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā dziedātāja Adele zaudēja 45 kilogramus? (+VIDEO)

 

Dziedātāja Adele ir mainījusies līdz nepazīšanai, tagad viņa izskatās kā Victorias Secret modele. Jāatzīst, ka dziedātāja vienmēr bijusi simpātiska sieviete, bet tagad viņa ir apskaužami pievilcīga. 

Dziedātāja ir tikusi vaļā no 45 kg liekā svara! Adele piedzīvoja sirdssāpes, jo izjuka viņas attiecības ar mīļoto vīrieti, kurš ir arī Adeles dēliņa tēvs. Adele uzsver, ka svaru vēlējusies zaudēt sava dēla dēļ, lai viņam nebūtu jāsatraucas par viņas veselību, kura acīmredzot tikusi apdraudēta liekā svara dēļ. Tagad dziedātāja padalījusies sociālajos tīklos ar savām jaunākajām fotogrāfijām, kurās viņa redzama mini kleitā. Fani gan ir nedaudz satraukti, jo viņiem ir grūti atpazīt tik iemīļoto dziedātāju Adeli. 

Video

Ekstremālās  pārvērtības esot notikušas pateicoties 1000 kaloriju diētai dienas laikā, kā arī dažādiem fiziskiem treniņiem. Dziedātājas privātais treneris, austrālietis Pīts Gerasimo apgalvo, ka Adele nekad nav vēlējusies izskatīties tik tieva, viņas mērķis bija, galvenokārt, justies veselai! Dziedātāja ar treniņiem nodarbojas vairāk kā gadu. “Viņa reti iziet sabiedrībā, tāpēc visiem šķiet, ka viņa ir notievējusi strauji, bet šis ir ilgstošs, darbietilpīgs rezultāts,” – paziņojis viņas treneris.

Fani spekulē, ka Adeles izskats varbūt liecina par kādiem ēšanas traucējumiem. Treneris Pīts atgādina, ka dziedātājai nav jātievē, lai saglabātu savu popularitāti: viņa kļuva slavena tad, kad izskatījās pavisam citādi. “Adele nekad nav izlikusies par tādu, kāda viņa nav,” – apgalvo privātais treneris.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.