9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atklāta Keitas Midltones slaiduma recepte! (+VIDEO)

15/05/2020 13:59
 

Ir skaidrs, ka prinča Viljama sieva Keita Midltone ievēro veselīgu dzīvesveidu. Pēc trīs bērnu laišanas pasaulē Ketrīna aizvien ir ļoti smalga auguma īpašniece. Kā viņai tas izdodas?

Brokastīs Keita ir  iecienījusi smūtijus. Parasti viņa gatavojot to no šādiem produktiem – dažādu kāpostu lapas, spināti, romiešu salāti, kinza un mellenes.

Jāpiebilst, ka par spīti Keitas perfektajam augumam, viņa nav veģetāriete! Tomēr pusdienās Keita visbiežāk izvēlas ēdienu bez gaļas. Kad Kembridžas hercogi viesojās Indijā vietējās šefpavārs viņiem pagatavoja dārzeņu šašlikus karija marinādē – tas ir viens no Keitas mīļākajiem ēdieniem, viņa neskaitāmās intervijās minējusi, ka tāpat kā viņas vīrs, princis Viljams, arī viņa mīl suši, kuru karaliskās ģimenes pārstāvjiem nemaz nav ieteicams ēst. Izrādās, ka karaliskajā ģimenē rūpīgi seko līdzi, lai ēdiens neradītu risku, ka kāds no karaliskās ģimenes varētu ar to saindēties un vizbiežāk tā ir ar zivju produktiem.

Vakariņās hercogiene ēd asu ēdienu. Izrādās, viņas mīļotais princis Viljams atšķirībā no Keitas un mazās princeses Šarlotes, nemīl asus ēdienus. Kembridžas hercogu ģimenē vakariņās viens no iecienītākajiem ēdieniem ir krāsnī cepta vista ar piedevām. Tāpat Keita atzinusies, ka viņai ļoti garšo dažādi pastas ēdieni, lai gan, ievērojot to, lai nepatērētu pārlieku daudz kaloriju šajos ēdienos, viņa visbiežāk izvēlas gatavot pilngraudu pastu. Keitai ļoti patīk atrasties virtuvē un eksperimentēt ar ēdieniem, piemēram, ar saldajiem ēdieniem.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.