10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko karaliene Elizabete II sacīja, kad beidzot ieraudzījusi prinča Harija un Meganas dēliņu? (+VIDEO)

 

Britu karaliskās ģimenes biogrāfe Keitija Nikola izdevumā “Sunday Times” nesen aprakstījusi, kā notika Lielbritānijas karalienes Elizabetes II un viņas mazmazdēla Ārčija attālinātā tikšanās!

21.aprīlī karaliene atzīmējusi savu 94. dzimšanas dienu. Dēļ Covid-19 pandēmijas, kura smagi skārusi Lielbritāniju, šogad dzimšanas dienu nāciess rīkot ļoti šaurā lokā: epidēmijas dēļ pie karalienes un viņas vīra, 98 gadus vecā prinča Filipa apmeklētāji netiek ielaisti. Karalienei tomēr izdevās pacelt vīna glāzi kopā ar savas ģimenes locekļiem, tiesa, virtuāli. Videozvanā savā dzimšanas dienā uz ASV Lielbritānijas karaliene sazinājās ar savu mazdēlu, princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu. Kopā ar vecākiem bija arī viņu gadu vecais dēliņš Ārčijs. Ieraugot savu mazmazdēlu karaliene uzreiz sacījusi, ka mazulis ir ļoti līdzīgs savam tēva: viņam ir tādi paši viļņaini, rudas krāsas mati kā princim Harijam.

Diemžēl, kopš Ārčija dzimšanas dienas – 2019.gada 6.maijā karaliene mazuli satikusi vien dažas reizes. Pasaulē valdošās epidēmijas dēļ tagad arī nav zināms, kad karalienei izdosies mazmazdēlu satikt vēlreiz…

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.