2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Keita Midltone rupji un visai viltīgi pārkāpusi karalisko protokolu! (+VIDEO)

 

Vakar Kanādā tika atzīmēta Kanādas diena, kuri ir vieni no galvenajiem svētkiem valstī. Šie svētki tiek atzīmēti par godu tam, ka 1950.gadā Kanāda ieguva politisku autonomiju no Apvienotās Karalistes. Par godu šai dienai, Keita Midltone un princis Viljams videozvanā sazinājās ar medicīnas darbiniekiem. Šie mediķi strādā vienā no lielākajām Kanādas slimnīcām – “Surrey Memorial Hospital”.

Princis Viljams un Keita apvaicājās mediķiem par darbu slimnīcā laikā, kad pasaulē plosās Covid-19

Video

View this post on Instagram

???????? On #CanadaDay we say thank you to frontline workers across the country for your amazing work protecting and supporting your communities. À l'occasion de la fête du #Canada, nous remercions les travailleurs de première ligne à travers tout le pays pour votre travail extraordinaire de protection et de soutien de vos collectivités. The Duke and Duchess spoke with staff at @FraserHealth’s Surrey Memorial Hospital in British Columbia to hear about their experiences working to combat the Covid-19 outbreak, and the unique challenges of providing care throughout the outbreak, including the impact on staff, patients and their families. Visit the link in our bio to watch more from their conversation ????️

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Videozvanā pāris bija ģērbies visai vienkārši, bet eleganti. Keita bija tērpusies zīmola “Alexander McQueen” kleitā,  videozvana laikā ir redzama vien Keitas ķermeņa augšdaļa, kas viņai ļāva izvēlēties visai īsu kleitu, tādu kleitu, kuru viņa noteikti nedrīkstētu vilkt izejot sabiedrībā…  Hercogienes izvēlētais tērps būtu bijis rupjš karaliskās etiķetes pārkāpums. Izvēlētās kleitas garums ir ļoti pieticīgs – tā ir mini kleita… Kā zināms, publiski Keita Midltone ļoti stingri ievēro karalisko etiķeti un nekad speciāli to nepārkāpj. Publiskos pasākumos hercogiene vienmēr izvēlas svārkus vai kleitas garumā līdz celim vai pat garākas. Interesanti, ka modes zīmola “Alexander McQueen” tērpus hercogiene izvēlas visai bieži.  Vidēji šī zīmola kleitu cenas svārstās no 1500 līdz  6000 eiro.

Domājams, ka Keitai nemaz neienāca prātā, ka karaliskās ģimenes fani atkodīs, ka šī kleita ir tik īsa, vai šādā situācijā viņa ir pārkāpusi etiķeti?

Kleitas foto:

Kate Middleton wore Alexander McQueen Short-Sleeve Tweed Shift Dress www.newmyroyals.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.