1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Megana Mārkla tiesā apsūdz britu karalisko ģimeni!

 

Saseksas hercogiene Megana Mārkla un viņas vīrs, princis Harijs, šobrīd dzīvo Kalifornijā. Pāris pirms kāda laikā nolēma iesūdzēt tiesā preses izdevēju “Mail On Sonday”, kurš bija publicējis vēstules fragmentu, kuru izdevējiem bija iedevis Tomass Mārkls (Meganas tēvs).

Sākotnēji Saseksas hercogi tiesājās par vēstules publicēšanu plašākai publikai, bet jaunajos dokumentos, ko tiesas izskatīšanai iesnieguši Meganas un Harija advokāti, ir daudz nopietnākas apsūdzības. Daļa no tām ir vērstas arī pret pašu britu karalisko ģimeni un pat Lielbritānijas karalieni!

Jaunajos dokumentos minēts, ka Saseksas hercogienei Meganai Mārklai ir nodarīts neatgriezenisks morālais kaitējums no britu karaliskās ģimenes. Apvainojumos teikts, ka par spīti tam, ka britu mediji esot publicējuši par Meganu un viņas ģimeni nomelnojošu informāciju, neviens no britu karaliskās ģimenes nav licies ne zinis… Izrādījies, ka Lielbritānijas karaliene, prinča Harija vecmāmiņa, Elizabete II esot aizliegusi Meganas draugiem paust savu viedokli medijos, lai viņu aizstāvētu. Turklāt tas noticis laikā, kad Megana bija stāvoklī un gaidīja dēliņu Ārčiju.

Meganas advokāts šajā lietā ir Deivids Šerbons, kura klientu vidū ir bijusi ne tikai prinča Harija un prinča Viljama mamma, princese Diāna, bet viņš tieslietās ir pārstāvējis tādas pasaules zvaigznes kā supermodeli Keitu Mosu, seru Polu Makartniju, Viktoriju un Deividu Bekhemus un daudzas citas slavenības.

 

Autors: Nozare.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.