9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Princis Harijs un Megana vairs neatgriezīsies britu karaliskajā ģimenē (+VIDEO)

 

Megana Mārkla un Harijs joprojām cenšas pierādīt, ka vairs nekad neatgriezīsies britu karaliskajā ģimenē. Pāris jau kādu laiku atpakaļ ir vērsies pret britu izdevēju “Mail On Sonday”, kurš bija publicējis Meganas vēstules fragmentu, ko viņa bija adresējusi savam tēvam Tomasam.

Tagad izvirzītas apsūdzības arī pret britu karalisko ģimeni un pat pret Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, kura esot pieļāvusi to, ka britu tabloīdi tik bezkaunīgi pazemo Meganu. Megana ļoti pārdzīvoja preses spiedienu, tas atstāja nopietnas sekas uz viņas veselību. Šoreiz Saseksas hercogi lēmuši par vēl kādu rīcību, kas viņus attālina no prinča Harija ģimenes. Tagad pāris ir nolēmis slēgt labdarības organizāciju “Sussex Royal Foundation”.

31.martā Megana Mārkla un princis Harijs parakstīja visus dokumentus, kuros oficiāli atteicās no piederības britu karaliskajai ģimenei, kā ar atteicās no garantētajiem finansiālajiem ienākumiem.

Megana un Harijs nosūtījuši visus nepieciešamos dokumentus uzņēmuma “Companies House & Charity Comission”, tajos ziņots, ka viņa vēlas pārtraukt šī fonda darbību. Interesanti, ka agrāk pāris šo fondu vēlējās pārvērst par vienu no veiksmīgākajām labdarības organizācijām pasaulē. “Sussex Royal Foundation” tika radīta kā atsevišķa organizācija, kas darbojas neatkarīgi no citiem britu karaliskās ģimenes locekļiem. Atgādinam, ka Meganas pieeja labdarībai vienmēr bijusi atšķirīga no Keitas pieejas, viņas ir stipri atšķirīgas sievietes.

Labdarības organizācija tikusi slēgta vairāku iemeslu dēļ. Galvenais iemesls bijis tas, ka Megana un Harijs vairs nedrīkst oficiāli savā darbībā izmantot jēdzienu “Sussex Royal” viņi slēdza arī sociālos kontus ar šādu nosaukumu. Pāris joprojām cer, ka viņiem izdosies uzsākt veiksmīgu darbību ar viņu jauno labdarības organizāciju “Archewell” – šo nosaukumu viņi vēl aizvien cenšas piereģistrēt Amerikā. Jaunās organizācijas nosaukums ir radies no viņu dēliņa vārda Ārčijs.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.