20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Uzzini kāda tipa autovadītājs tu esi un kādus vēl 6 tipus vari sastapt uz ceļa!

 

woman-listening-to-the-radio-in-her-car

Ja arī tu lielu daļu no savas ikdienas pavadi pie automašīnas stūres, tad pavisam noteikti laika gaitā tev ir izveidojušies paradumi kā vadi savu automašīnu un, kā uzvedies pie automašīnas stūres.

Uzzini vai kāds no šiem autovadītāju tipiem asociējas ar tevi un, kādus vēl autovadītāju tipus vari sastapt uz ceļa:

Laipnais autovadītājs

Vienmēr jūt līdzi un izturas ar cieņu pret citiem autovadītājiem – mierīgi, nosvērti cilvēki, bez lieka stresa. Šādi autovadītāji biežāk ir tie, kuri ir gados vecāki!

Autovadītājs – popzvaigzne.

Dziedāt līdzi mūzikai un spēlēt bungas ar automašīnas stūri stāvot sastrēgumā un būt vienaldzīgam par apkārtējo skatieniem – tās ir popzvaigznes. Šie autovadītāji ir pozitīvi cilvēki un savu dienu spēj padarīt vēl pozitīvāku pārvietojoties ar savu automašīnu.

Ātruma dēmons

Pārsniedz atļauto ātrumu, nepārtrauktā steigā, brīžiem liekas, ka par bremžu pedāļiem viņi nemaz nezin. Viņi sevi ļoti iespējams raksturo kā varenus cilvēku, bet mums, pārējiem autovadītājiem, gribētos viņus saukt pavisam citos vārdos.

Autovadītājs – dīdžejs

Pārvietošanās ar automašīnu bez mūzikas šīm personām nav iedomājama. Mīl mūziku un vēlas, lai arī apkārtējie to iemīl – gan autovadītāji, gan gājēji, tāpēc vienmēr izvēlas mūziku pagriezt tik skaļi, lai to dzirdētu visi.

Pensionārs

Nav jābūt sasniegtam pensijas vecumam, lai uz ceļa brauktu un uzvēstos kā pensiju sasnieguši cilvēki. Šīs personas vislabāk pie stūres jūtas, kad viņu ķermenis atrodas gandrīz pie paša stūres rata, taisna mugura, koncentrēts skatiens uz ceļu, tas protams ir labi un katrs izvēlas sev ērtākās braukšanas pozīcijas. Krustojumus mēdz izbraukt ļoti lēni un ar īpašu piesardzību.

Skolotājs

Ievēro pilnīgi visus ceļu satiksmes noteikumus – krustojumus brauc tieši tā, kā tas mācīts autoskolā un cenšas mācīt citus. Šie cilvēki, iespējams, bieži ir nervozi.

Daudzpusīgs un funkcionāls autovadītājs

Aizņemti cilvēki, viņi cenšas optimizēt savu braucienu – ar automašīnu mēģinot darīt vairākas lietas vienlaicīgi – stūrēt, dzert kafiju, krāsoties, atbildēt uz e-pastiem un daudz ko citu. Šiem auto vadītajiem būtu nepieciešams atmest visus šos ieradumus un koncentrēties tikai uz ceļu.

Raksts tapis sadarabā ar: logo

Avots:  hub.endsleigh.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.