13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā kļūt par maitu, lai iegūtu visu, ko kāro!

 

MARIKA1

Sastapt princi, apprecēt viņu un dzīvot laimīgi līdz mūža galam. Tāds ir daudzu meiteņu sapnis. Prinča tēls sev līdzi nes vieglumu un labklājību, bezrūpību un laimi. Piesātinātu laimi ikkatrā dzīves dienā.

Taču karalistes pasaulē ir palikušas pavisam maz. Prinči dzīvo uz iedzīvotāju nodokļos samaksātās naudas, un greznība tajā vairs sen nav līdzvērtīga bērnības pasakās iecerētajam. Turklāt, ne tituls, ne tautas mīlestība, vai grezns dzīvesveids nenodrošinās galveno, ko sapnis bija paredzējis – laimi attiecībās.

Kad es biju maza un aktuālākā filma pasaulē bija „Romeo un Džuljeta”, arī es sapņoju par Leonardo Di Kaprio, kā savu sapņu vīrieti. Domāju, cik laimīga gan es būtu, ja viņš atbrauktu pēc manis un mēs būtu kopā. Taču apjautu otru pusi romantiskajam tēlam – viņš pīpē, starp filmēšanām ievērojami pieņemas svarā, varbūt vēl nekulturāli ēd un atraugājas pēc maltītēm. Visas šīs detaļas paliek aiz kadra, jo prinča tēlā tas neiederas. Apjautu, ka mans plāns par dzīvi ar romantisko Romeo neizpildīsies un atmetu tam ar roku.

Prinču piegādes nodrošina karma. Šis laikam varētu būt pirmais un vienīgais teikums šajā rakstā vispār. Jo karmas rezultāts ir tas, kas piešķir mums iespēju satikt to vai citu partneri. Jo līdzīgs pievelk līdzīgu un nav netaisnību vai kļūdu.

Valdzinājums. Tā ir slepenā atslēga vibrācijām, kuras sajūt divu dzimumu cilvēki. Un tas nosaka izvēles attiecību partneriem, kas reizēm mūs pārsteidz un izbrīna. Valdzinājumam nav saistība ar izskatu, ar izglītību, tautību vai piederību, statusu vai atrašanās vietu. Valdzinājums ir smalkas vibrācijas, kuras cilvēki savā starpā burtiski saož. Tas izskaidro, kāpēc glīts grims un allaž perfekta frizūra, nav panākuma atslēga. Tas izskaidro, kāpēc liktenīgos vīriešus mēs sastopam situācijās vai apstākļos, kur paši esam nonākuši kļūdas, pārpratuma vai nejaušības dēļ. Karmas rotaļas izdaiļo dzīvi. Mūsu sasprindzinājums laupa iespēju laiski baudīt nopelnītās karmas augļus.

Vai nejauks raksturs piesaista vīrieti, kurš ir saprotošs un maigs? Kurš ļaus dominēt un izdabās? Vai negantas rīcības attaisnojas velnišķīgai sievietei? Vai sieviete, kas dominē attiecības, savu vīrieti attīsta izaugsmei vai gluži pretēji – norok bezcerībā? Cik liels spēks ļauj vīrietim attīstīties un, kad tas pazudina attiecību izaugsmi?

Vīrietis mīl sievieti, kas ir sievišķīga, viegla, bezrūpīga. Māk smieties un nebaidās vasaras lietus šaltī izbojāt frizūras lokas. Sievieti, kura dejo. Jo deja sievieti iegriež viņas būtībā. Deja atbruņo un iekustina sajūtas. Deja ļauj atraisīties būtībai un izjust sūtību. Tam nav jābūt tango vai striptīzam – tās ir sajūtu spēles, kad ķermenis izjūt saskaņu ritmā un telpā. Kad līdzsvarā kustas gurni un šūpojas galva. Kad sirds gavilē un nav skata no malas, vai derīgums tobrīd ir novērtējams ar atzinību. Sieviete – maita māk baudīt savu augumu dejā un valdzinošā ritmā!

Vīrietis mīl sievieti, kas smejas. Smejas, jo izprot joka vieglumu un gaisīgumu. Apzinās dzīves nenopietnību un iespēju mirkļus darīt vieglus un rotaļīgus. Smiekli atbruņo. Smiekli noņem maskas un ļauj pietuvināties būtībai. Sievietes būtībai. Tās rotaļīgumam un valdzinājumam. Sieviete – maita smejas un ar viņu kopā ir viegli!

Kāpēc vīrieši apprec nevis jaukās meitenes, bet tās, kuras māk panākt savu? Jo jaukumam ir divas sejas. Viena seja ir vieglums un rotaļīgums, bet otra seja ir nespēja noorientēties savās vēlmēs un vajadzībās un nespēja saprast vīrieša vajadzības. Tās sievietes, kuras māk panākt savu, tās apjauš spēles noteikumus. Sieviete – maita zina kā spēle jāspēlē!

Lai uzvarētu izsolē ar nosaukumu – labākais kandidāts, ir jāapzinās kandidāta vajadzības, prasmes, vēlmes, iekāres, vājības un alkas. Sieviete ir burve, kas spēj piepildīt vīrieša dzīvi tik piesātināti, ka tā kļūst pilnīga. Gudra sieviete dara laimīgu savu vīrieti, tajā pašā laikā caur to kļūdama laimīga arī pati. Sieviete – maita ir gudra sieviete, un viņa padara savu vīrieti laimīgu!

Vājas sievietes, vai nu taktiski slēpj savu spēku, lai gudrāk uzvarētu vai tiešām, ir bez spēka. Sievietei ir jāzina, kuros brīžos jākļūst vājai. Sievietei ir jāmāk nevarēt, nezināt, nespēt, negribēt un nesaprast. Bet ir skaidri jānošķir, cik tas ir izvēles gājiens noteiktās situācijās un cik tā ir dezorientācija pēc būtības. Sieviete – maita ir viltīga un vāja, ja vajag!

Vīrieši iekāro gudras sievietes. Tādas, kas mācījušās skolās un trenējušas savas smadzenes akadēmiski. Vīrietim nevajag grādus un diplomus, bet loģisku un kritisku spriestspējas mākslu. Skola iemāca orientēties lielos informācijas apjomos un spriest izrietoši nevis no viena avota, bet no sava skatupunkta, kas veidojies, pamatojoties uz visu pieejamo informāciju. Tāda sieviete ir interesanta un ar tādu ir interesanti diskutēt un runāt, jo viedoklis ir balstīts nevis uz kādu tendenciozu nostāju, bet uz savu redzējumu. Gudrība ir seksīga. Un sieviete –maita ir gudra!

Sekss. Dievišķs pirmsākums un enerģijas spridzeklis. Sekss attiecībās ir visa pamats un visa esence. Labas sievietes kalpo vīrietim. Nejaukas sievietes dabū visu, ko iekāro, arī seksā. Jo vīrietis ir laimīgs, ja spēj dot baudu sievietei. Tas ir apliecinājums derīgumam un vērtībai. Vienpusēji pašapmierināts vīrietis ir kā pāvs – greznu asti, bet noglaustu galvu. Turpretī svētlaimīgs vīrietis ir kā kodols, kas ar savu enerģētisko spēku ražo jaudu. Un šī jauda nes naudu, labklājību, nodrošinātību, pārticību un visu, ko sieviete var iekārot. Iztapināšana vīrieša vēlmēm seksā, padara viņu par valdnieku seksā, bet enerģētiski tā ir izlāde. Lai enerģija vairotos, vajag saslēgties vienotībā un tas ir sasniedzams tantriski vienīgi kopā ar sievieti. Tāpēc sieviete – maita māk dot baudu un māk gūt baudu.

Cik daudz no sievietes – maitas ir Tevī? Cik pietrūkst Tev, lai iegūtu visu, ko iekāro???

_AMA1382

Seko Inesei Dāvidsonei arī sociālajos tīklos:

  • astrologika.lv
  • hennaguru.eu
  • facebook.com/maghas.tronis
  • facebook.com/HennaGuru.lv
  • instagram.com/hennaguru.eu/
  • twitter.com/Henna_Guru
  • draugiem.lv/hennaguru/
  • plus.google.com/+IneseDavidsone
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.