8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tagad Instagram „live video” ir pieejams arī Eiropā

 

Pavisam nesen pasaulē populārā aplikācija Instagram iepazīstināja savus ASV lietotājus ar jaunu, aizraujošu funkciju – iespēju raidīt video saviem sekotājiem tiešajā ēterā (live video).

Tagad arī Eiropas valstīs (Lielbritānijā, Vācijā, Francijā) aplikācijas lietotāji var uzgavilēt, jo tur noteikti būs gana daudz cilvēku, kas vēlēsies jauno funkciju izmēģināt. Priecīgi var būt arī Brazīlijas, Kanādas un Japānas iedzīvotāji.

Kā citi lietotāji varēs zināt, ka kāds draugs ir uzsācis filmēšanu tiešajā ēterā? Aplikācijas sadaļā „story” virs lietotāja vārda būs uzraksts „LIVE” un atnāks arī paziņojums. Taču, ja nu gadījumā ir vēlme paziņojumus atslēgt, tas ir viegli izdarāms.

Arī uzsākt „live” filmēšanu ir gaužām vienkārši – sadaļā „stories” atliek izvēlēties „live” režīmu. Kopējais video garums var būt līdz vienai stundai.

Atšķirībā no „Facebook Live” funkcijas, Instagram video netiek saglabāti. Tas nozīmē, ka tie ir redzami tikai tajā brīdī, kad cilvēks ir ēterā. Interesanti, cik ilgs laiks paies, līdz šāda iespēja būs arī Latvijā?

 

Tulkoja Diāna Dieviete/ Avots: Dailymail.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.