7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pola Abdula velta dziesmu māsai, kura uzvarējusi krūts vēzi!

 

Oktobris ir pasludināts par krūts veselības mēnesi, tāpēc aicinām noskatīties un dalīties ar pazīstamās skatuves mākslinieces Polas Abdulas video, kas iedvesmo pārbaudīt savas krūtis un ir veltīts viņas māsai, kas uzveikusi krūts vēzi! Ar šo Pola pauž atbalstu Avon iniciatīvai cīņā pret krūts vēzi.

AVON ir lielākais korporatīvais cīnītājs pret krūts vēzi! Krūts vēzis ir izplatītākā vēža forma pasaulē un arī Latvijā. Ar krūts vēzi riskē saslimt katra astotā eiropiete. Jau 1992. gadā daudzās pasaules valstīs aizsāka cīņu pret šo slimību, kuru mūsdienās iespējams ļoti veiksmīgi ārstēt. Ar nosacījumu, ka tā atklāta savlaicīgi. 90% gadījumu, diagnosticējot to agrīnā stadijā, iespējams nezaudēt krūti, saglabāt veselību un dzīvību. AVON visā pasaulē cīnās par to, lai sievietes zinātu šīs slimības riska faktorus, apgūtu pašizmeklēšanas metodes un savlaicīgi dotos pie ārsta!  
 
Lai varētu sasniegt šo mērķi AVON ražo un ar savu Konsultantu palīdzību pārdod īpašus produktus ar Rozā lentītes simbolu. Visa peļņa no šo produktu pārdošanas tiek novirzīta cīņai pret krūts vēzi.

KAD TU PĒDĒJO REIZI BIJI PIE ĀRSTA?

 

 

 

 

 

 

 

www.avon.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.