14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

L’Oréal Paris Casting Creme Gloss konkursa trešās nedēļas uzvarētājas noskaidrotas!

 

Trešā nedēļa L’Oréal Paris Casting Creme Gloss konkursā noslēgusies un zināmas vēl piecas konkursa dalībnieces, kuras tiks pie dāvanām. Ieskaties, kuras meitenes uzvarējušas šonedēļ un nekavējies savu foto www.loreal-paris.lv/ccg iesūtīt arī tu!

L’Oréal Paris un Cosmo.lv kopīgi veidotā žūrija lēma, ka konkursa trešās nedēļas uzvarētājas ir:

Apsveicam meitenes! Visas nedēļas uzvarētājas saņems šokolādes piezīmju grāmatu, Casting Crème Gloss firmas šokolādi un L’Oréal Paris dāvanu komplektu. Ar meitenēm sazināsies L’Oréal Paris pārstāvji.

Nekavējies savu foto iesūtīt arī tu, jo konkurss norisināsies vairs tikai vienu nedēļu – līdz 15.oktobrim! Kas tev ir jādara, ja vēl neesi paspējusi pieteikties L’Oréal Paris Casting Creme Gloss konkursam?
1. Ienāc L’Oréal Paris interneta lapas sadaļā www.loreal-paris.lv/ccg;  
2. Iesūti savu bildi, kurā redzami tavi brīnišķīgie mati;
3. Ar saviem vārdiem pabeidzot teikumu: “Mani mati ar Casting Creme Gloss…”;
4. Dalies ar savu stāstu un attēlu ar citiem, izmantojot e-pastu, Facebook, Twitter vai Pinterest kontu un lieta darīta!

Klikšķini www.loreal-paris.lv/ccg jau tagad!

Katru nedēļu tiks izvēlēti pieci uzvarētāji, pa vienam no piecu nokrāsu kategorijām: šokolādes, braunija, ķiršu, karameles un vaniļas. Nedēļas uzvarētāji kā balvu saņems: šokolādes piezīmju grāmatu, Casting Crème Gloss firmas šokolādi un L’Oréal Paris dāvanu komplektu.

Kampaņas beigās no visiem nedēļas uzvarētājiem tiks izvēlēti 5 galvenie uzvarētāji, kas tiks uzaicināti uz Casting ballīti ar fotosesiju, kā arī make-up un matu stila ekspertiem! Iespējams, tieši tu būsi viena no piecām laimīgajām konkursa uzvarētājām, tāpēc nelaid garām savu iespēju!

“Casting Crème Gloss” ir matu krāsa bez amonjaka. Tā vienlaikus gan optimāli maskē pirmo sirmo matu parādīšanos, gan nodrošina bagātīgu toni un izcilu spīdumu. “Casting Crème Gloss” ir jaunākās paaudzes tonējošā matu krāsa, kurā izmantota inovatīva tehnoloģija, kas nodrošina krāsas noturību līdz pat 28 mazgāšanas reizēm.

“Casting Crème Gloss” netekošā krēmveida formula ir bagātināta ar patentētu matu balzama kompleksu. Tas palīdz aizsargāt matu šķiedras gan no iekšpuses, gan no ārpuses, tāpēc mati ir maigi kā atlass. Pēc matu krāsošanas jaunais balzams, kas bagātināts ar peru pieniņu, padara krāsu dzīvīgāku un piešķir tai mirdzošu spīdumu. Tā kā “Casting Crème Gloss” formula nesatur amonjaku, tai nepiemīt nepatīkams aromāts, gluži pretēji — krāsas maigās smaržas dēļ krāsošana ir veids, kā sevi palutināt!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.