2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Matu sakārtojumi, kurus šajā pavasarī būtu vērts izmēģināt

 

Pavasarī skaistāka top ne tikai daba, bet arī sievietes! Iedvesmojoties no ne tik senajām modes skatēm un slavenību stiliem, mēs piedāvājam desmit frizūras, kuras noteikti būtu vērts izmēģināt šajā sezonā. Iedvesmojies!

Puicisks griezums

Īsi, pakāpeniski un mazliet haotiski – šī ir pavasara aktualitāte. Ja nu tev nepatīk pavisam īss un puicisks griezums, vienā pusē atstāj garākus matus. Tas ļaus saglabāt sievišķīgāku tēlu.

Bobs

Nav svarīgi, vai tas ir asimetrisks, simetrisks, taisns vai viļņains… Pavasarī tas ir modē!

Roķīgā meitene

Šis matu sakārtojums tā vien kliedz „Es spēlēju grupā!”. Šis matu sakārtojums ir izpildāms uz jebkāda matu garuma. Āķis ir tajā, ka frizūra izskatās nepabeigta un mazliet haotiska.

Nekārtīgā cope

Cope nekad neiziet no modes, un tā ir topā ik gadu. Taču šajā pavasarī izvairies no perfekti pielīdzinātas copes. Tā vietā ļauj dažām matu šķipsnām plīvot vējā un dzīvot savu dzīvi.

Bizes

Arī tās ir bijušas modē vienmēr. Atšķiras tikai to izpildījums.

Glamūrs

Vēlies kaut ko romantiskāku? Izmēģini milzīgas un vieglas lokas 70.gadu stilā!

Gofrēti mati

Jā, tu izlasīji pareizi! Kāds mēģina kofrētos matus atkal padarīt par modes lietu, un izskatās, ka tas izdodas.

Slapjo matu efekts

Šo pavasar to var manīt gan modeļu, gan mūziķu, gan aktrišu vidū. Varbūt pirmajā brīdī šis sakārtojums šķiet savāds, bet to var „iznest” seksīgi un stilīgi!

Zirgaste

Praktisks un vienkāršs matu sakārtojums. Modes skatēs to bija daudz. Ja vēlies būt patiesi stilīga, izvēlies zemo zirgasti, kas ir sasieta pēc iespējas tuvāk tavam kaklam.

Bohēmiskas lokas

Vēlies viegluma sajūtu? Izvēlies pavisam vieglas, gandrīz nemanāmas lokas. Šis matu sakārtojums vislabāk derēs garu matu īpašniecēm, kurām ir pakāpeniskais griezums. Hipiju stils turpina savu uzvaras gājienu!

 

Avots: Sofeminine.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.