8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Nosaki savas veiksmīgās dienas, balstoties uz mēnesi, kurā esi dzimusi

 

Woman enjoying outdoors by photoalto on 500px.com

Katram no mums mēdz būt dienas, kurās viss izdodas ļoti viegli, bet mēdz būt arī tādas, kurās viss burtiski krīt ārā no rokām! Kuras tad ir mūsu laimīgās dienas?! 

Izrādās, ka to var noteikt pēc tava dzimšanas mēneša. Balstoties uz to, mēs varam noteikti gan tavas laimīgās dienas, gan datumus! Ja arī tu vēlies uzzināt, kurās dienas un datumos tev būtu vēlams ieplānot visas svarīgās lietas, tev noteikti jāizlasa šis raksts, kurā mēs tev to atklāsim!

JANVĀRIS

Jums vislaimīgākās ir tieši pirmdienas, kā arī katra mēneša 1., 16. un 18. datums. Mēdz teikt, ka pirmdienas ir ļoti smagas dienas, taču tas pilnīgi noteikti neattiecas uz jums. Pirmdienās veiksme pilnīgi noteikti ir ar jums!

FEBRUĀRIS

Jums visas svarīgās lietas vajadzētu uzsākt svētdien. Lai gan svētdienas mēdz būt ļoti mierīgas dienas, februārī dzimušajiem tas ir laiks, kad nepieciešams rīkoties. Tāpat veiksmīgs būs katra mēneša 2., 17., 22. un 30. datums.

MARTS

Martā dzimušajiem visas svarīgās lietas vajadzētu paspēt izdarīt dienas pirmajā pusē. Otrdienā vai sestdienā. Veiksmi jums atnesīs arī 10. un 20. datums.

APRĪLIS

Jums vajadzētu rūpīgi sekot līdzi Mēness kalendāram. Jauns Mēness – tas ir jūsu laiks, turklāt jums arī ir visvairāk labvēlīgo datumu – 4., 8., 12., 13., 16., 25. un 31. Varbūt tieši tāpēc jūs sauc par laimīgajiem!

MAIJS

Jūsu visveiksmīgākā diena ir trešdiena, kā arī katra mēneša 18., 19. un 29. datums. Ja laimīgais datums iekrīt trešdienā, tad jums ir garantēti panākumi pat vissarežģītākajās lietās.

JŪNIJS

Jūs paši par sevi esat enerģijas pārpilni, bet pilnmēness spēks jums piešķir spēku atrisināt gandrīz jebkuru problēmu. Veiksmīgs jums ir arī katra mēneša 3., 6. un 26. datums.

JŪLIJS

Jums katrā mēnesī ir veselas piecas dienas, kurās veiksme jūs neatstāj ne uz minūti. Tas ir periods no 22. līdz 26. datumam.

AUGUSTS

Jums viss izdosies piektdienās, kā arī katra mēneša 7., 21. un 28. datumā.

SEPTEMBRIS

Jūs savu veiksmi varat noķert aiz astes katru otrdienu no 11:00 līdz 14:00, kā arī katru ceturtdienu visas dienas garumā.

OKTOBRIS

Lai gūtu panākumus, jums viss jāmēģina izdarīt dienas otrajā pusē otrdienā vai arī dienas pirmajā pusē sestdienā.

NOVEMBRIS

Jūs varat drosmīgi sākt realizēt savus sapņus katru ceturtdienu, kā arī katra mēneša 5., 9. un 11. datumā.

DECEMBRIS

Jūs esat īsti laimes lutekļi. Jūsu veiksmīgās dienas ir trešdiena, piektdiena un svētdiena, kā arī katra mēneša 6., 14. un 15. datums.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.