5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Divpadsmit iemesli, kāpēc būtu jāmīl Jaunavas

 

Virgo by Stephen Lazányi on 500px.com

Ar perfekcionistēm Jaunavām ne vienmēr ir viegli sadzīvot. Taču, ja tu esi gatavs/a dalīties ar savu mīlestību un pacietību, tad tu iegūsi pašu uzticamāko un mīlošāko partneri, ko jelkad būsi saticis/usi. Uzzinot zemāk apkopotos desmit faktus par Jaunavām, tu spēsi labāk viņas saprast:

Jaunavas ir jūtīgas, tāpēc uzmanies ar viņu jūtu aizskaršanu. Jaunavas lieliski kontrolē savas jūtas, jo zina, ka ir ļoti jūtīgas, un nevēlas pārāk asi reaģēt. Lai gan, bieži vien, kamēr tu sapratīsi, kas Jaunavas uztrauc, viņas jau būs „uzsprāgušas”.

Ļaujiet viņām izrādīt savas emocijas, un nenosodiet, kad viņas zaudē kontroli pār sevi. Viņām vajag, lai kāds sadzird viņas. Tikai tad, kad viņas panāks savu, viņas spēs atkal atslābt.

Runā, ko domā, un domā, ko runā. Jaunavām nepatīk spēlītes, viņām nepatīk minēšana par to, ko tu pret viņām jūti. Tas viņas kaitina! Viņas to uzskata par laika un enerģijas izšķiešanu. Atklāta komunikācija ir visu panākumu atslēga. Un dari to pārdomāti, jo, atceries, Jaunavas ir jūtīgas.

Ap viņām vienmēr valda tīrība un kārtība.  Pašas izveidotā kārtībā Jaunava burtiski atplaukst. Ja tu plāno dzīvot ar Jaunavu, neatstāj uz grīdas apģērba kalnus, traukus izlietnē un netīru vannu vai izlietni. Viņas ir tik lielas kārtības mīles, ka haosā nespēj normāli funkcionēt.

Palutini viņu. Jaunavas tik ļoti rūpējas par citiem, ka bieži vien aizmirst par sevi. Ja viņa tev dara labu, atdari ar to pašu. Viņas reti sevi lutina, tāpēc viņām vajag kādu, kas to darīs viņas vietā.

Jaunavām ir laba intuīcija, tāpēc vienmēr runā patiesību. Viņas spēj atpazīt melus jau pa gabalu, tāpēc nevajag būt negodīgam. Viņas ciena uzticību un godīgumu, pat, ja godīgums var sāpināt.

Jaunavas ir līdzjūtīgas. Viņas atvērs savas mājas durvis visiem, kam nepieciešama palīdzība. Tāpat viņa neizvairīsies no sarežģītu jautājumu risināšanas.

Attiecībās Jaunavu neuztver kā pašsaprotamu. Viņas ir ļoti uzticīgas, un tuviniekiem atdod sevi visu. Taču viņas neļaus sevi izmantot. Tiklīdz viņa jutīs, ka attiecībās nesaņem tik, cik dod, viņa parādīs tev durvis un lūgs aiziet.

Viņas daudz strādā. Un viņas ar to lepojas. Viņas vienmēr cenšas visu izdarīt pēc iespējas labāk gan attiecībās, gan priekš sevis, gan karjerā. Pat, ja tam jāatdod viss savs brīvais laiks.

Viņām vajag personīgo telpu. Viņas ir ļoti sabiedriskas un dievina komunicēt ar cilvēkiem, taču viņām ir arī nepieciešama privātā telpa, lai atjaunotu savus spēkus. Viņām patīk līdzsvars.

Viņas ir ļoti paškritiskas. Neviena cita zīme nav tik kritiska pret sevi un citiem kā Jaunava. Viņu standarti ir ļoti augsti. Viņiem ir nepieciešami mīloši cilvēki, kuri atgādinās, ka neviens nav ideāls.

Jaunavas nav nekādas „jaunavas”. Neļauj šai zīmei sevi maldināt. Varbūt šos cilvēkus apzīmē ar „nevainīgu jaunavu”, bet patiesībā viņas ir pašas seksuālākās un kaislīgākās būtnes, kādas ir nācies sastapt.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.