5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

SPORTLEX – inovācija sporta jomā!

 

Iepriekš sporta cienītājiem bija tikai viena iespēja iesaistīties regulārajās sporta nodarbībās – iegādāties abonementu uz konkrētu fitnesa klubu un uzņemties ilgtermiņa saistības (vismaz uz vienu mēnesī vai vairāk), godīgi to klubu apmeklēt, cerot, ka izvēle bija pareiza un klubā patiks gan organizācija, gan nodarbības, gan treneris, gan atrašanās vieta. Bieži vien sporta kluba izvēles galvenais faktors ir atrašanās vietas izdevība. Bet cik labs nebūtu fitnesa klubs vai fitnesa studija, bieži vien, tas nevar nodrošināt pilnu sporta pakalpojumu klāstu vai aptvert visas sporta jomas. Kaut kas trūkst: vai konkrētas grupas nodarbības, ko gribētos izmēģināt, vai neder nodarbību laiks. Dažreiz regulārām sporta nodarbībām vienkārši nav laika, vai grūti paspēt laicīgi uz mīļāko klasi. Kā mēs redzam, ne vienmēr visi apstākļi sanāk ideāli.

Tāpēc mēs izdomājām kā izveidot principiāli jaunu pieeju sporta aktivitātēm. Sportlex piedāvā vienotu abonamentu uz visiem partneru sporta klubiem, sākot no fitnesa klubiem, beidzot ar skvošu un boulingu… (fitnesa klubi, aerobikas un jogas studijas, baseini, skvošs, ūdens aerobika, TRX, boulings, slidotavas utt.). Vairs nepastāvēs izvēles problēmas un jebkuri citi ierobežojumi vairs nebūs šķērslis. Tagad Jūs paši varat izveidot savu sporta un aktīvās atpūtas atbilstošu programmu Jūsu gaumei un iespējām un vēlmēm.

Vienalga, kur Jūs esat, kādā pilsētā vai rajonā, jūs vienmēr varat atrast vietu un laiku pasportot. Tagad vairs nav jāuztraucas par abonementa ierobežojumiem: vai Jums iegādāts dienas, vakara vai cita veida abonements uz kādu konkrētu klubu. Vienkārši vajag izvēlēties tuvāko sporta iestādi ar Jūs interesējošo nodarbību, trenažieru zāli vai baseinu un doties tur. Jebkurā klubā jūs būsiet “kā mājās”!

Sporta klubu – partneru klāsts pastāvīgi paplašināsies, kaut arī jau no paša darbības sākuma tas būs manāmi plašs. Partneru klubi mūsu tīklā atrodas ne tikai Rīgā, bet arī visā Latvijas teritorijā, un turpmāk arī  citās Baltijas valstīs (Lietuva un Igaunija). Šis risinājums ir ideāls ikvienam, kas  daudz ceļo vai vienkārši grib vairāk daudzveidības sava sporta dzīvē, un nevēlas būt saistīts ar stingru grafiku un nosacījumiem vai kontraktiem. Ja jums nav laika vai iespējas apmeklēt konkrētu nodarbību viena klubā, Jūs varat viegli atrast vēlamu alternatīvu citā sporta klubā. Piemēram, apmeklēt Hatha joga klasi nevis pierastā studijā, bet apmeklēt citu pasniedzēju vai studiju gadījumā, kad Jūs netiekat uz savu ierasto klubu!

Šis pakalpojums arī būs interesants uzņēmumiem, kuri rūpējas par saviem darbiniekiem un viņu veselību. Lielās kompānijās pastāv prakse apmaksāt darbiniekiem sporta nodarbības vai apdrošināšanas polisi, kuru arī var izmantot abonementa iegādei sporta klubos. Neapšaubāmi tas ir jauks un svarīgs bonuss, bet, diemžēl, ne visi darbinieki to spēju izmanto dažādu iemeslu dēļ: nepatīk klubs, nav nodarbības, kuru gribētos apmeklēt, laika trūkums utt. Ar sportlex.lv palīdzību darba devējam vairs nav nepieciešams slēgt līgumu ar konkrētu klubu, saistot sevi ar ilgtermiņa saistībām un vienošanām.Tagad darba devējam ir pietiekami tikai noteikt konkrētu summu, ko darba devējs gatavs kompensēt darbiniekam (summas var atšķirties) un mēneša beigās samaksāt rēķinu no sportlex, kas tiek aprēķināts, ņemot vērā info par tiem darbiniekiem, kuri ir izmantojuši sportlex pakalpojumus un reāli apmeklēja nodarbības.

Mūsu  serviss būs interesants ne tikai sporta zāles vai aerobikas studijas apmeklētājiem, bet vienkārši sporta un aktīva dzīvesveida cienītājiem. Sportlex neierobežo savu piedāvājumu ar trenažieru zālēm un fitnesa klubiem, jūs arī varēsiet apmeklēt slidotavas, veikborda trases, deju studijas, boulinga halles, baseinus un daudz ko citu!

Tagad  saplānot brīvo laiku aktīvam dzīvesveidam ir ļoti vienkārši. Vairs nav nepieciešams doties uz katra kluba mājas lapu, cenšoties izprast dažādus piedāvājumus. Viss kas ir nepieciešams – izmantot Sportlex  meklēšanas filtrus un atlasīt vajadzīgo nodarbību pēc vēlamajām kritērijiem.

 Sportojiet kopā ar mums – tas ir vienkārši!

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.