Jums vajadzēs:
1 kg. kartupeļu
300 gr. maltās gaļas
2 vidēja lieluma sīpolus
100 gr burkānu
1 ēdk. tomātu pastas
ķiploki
augu eļļa
Izvēlietis apmēram vienāda izmēra kartupeļus. pārgrieziet tos uz pusēm un ar naža un tējkarotes palīdzību izgrebjiet vidus.
Maltajai gaļai pievienojiet sāli, piparus, sīpolus un ķiplokus, sapildiet gaļu kartupeļos un kārtojiet to dziļā pannā, vai katlā.
Līdz pusei pārlejiet ar sālītu ūdeni. Un vāriet līdz pus gatavībai.
Tikmēr pagatavojiet mērci. Sagrieziet sīpolus, sarīvējiet burkānus un apcepiet tos uz pannas eļļā. Kad dārzeņi jau ir gatavi, pievienojiet tomātu pastu, nedaudz ūdens, sāli un piparus.
Mērci pārlejiet kartupeļiem un sautējiet to visu kopā līdz gatavībai.
Pasniedzot pildītos kartupeļus pārkaisiet tos ar kapātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
LĪDZĪGAS RECEPTES: