1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Olīvija Palermo demonstrē MAX&Co.

 

MAX&Co. prezentē 2015. gada pavasara/vasaras saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekciju, ko pielaikojusi arī MAX&Co. starptautiskā stila vēstniece Olīvija Palermo – viena no pasaules apbrīnotākajām ielas stila zvaigznēm. 

Olīvija Palermo ir dzimusi Ņujorkā, viņa ir modes konsultante, stiliste, modele un redaktore, sadarbojas ar prestižākajiem starptautiskajiem modes izdevumiem un tiešsaistes vietnēm. Viņa ir starptautiski atzīta stila ikona, iedvesmojot visu vecumu un tautību sievietes ar savu blogu, kas saņēmis daudzus apbalvojumus.

Olīvija demonstrē modernas-retro saulesbrilles kaķa acs formā, ko iedvesmojušas Džeksona Poloka (Jackson Pollock) abstraktās gleznošanas tehnikas, kas saulesbrillēs izpaužas kā spilgtas krāsu šaltis uz briļļu kājiņām. Modeli papildina opāla balts acetāta briļļu rāmis un izmeklētas spoguļa lēcas (modelis MAX&Co. 232/s). 

Otrs kampaņas imidžs piedāvā jaunākos optisko briļļu ietvarus – izsmalcinātu kaķa acs siluetu no balta acetāta ar spilgtām krāsu šaltīm uz briļļu kājiņām (modelis MAX&Co. 234).

Jauno 2015. gada pavasara/vasaras MAX&Co. saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekciju ražo un izplata Safilo Group, un tā veikalos būs pieejama sākot no 2015. gada februāra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.