11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pikantais horoskops: Noskaidro, kāds sekss tev patīk

 

Vai astroloģija var pastāstīt par to, kas tevi uzbudina (pat, ja tu pati to nenojaut)? Zvaigznes nevar precīzi atklāt tavu seksa stilu (jo katra mēs esam unikāla), taču tām ir spēja pastāstīt, kas tev visticamāk varētu patikt.

Auns. Tev patīk, kad tevi mēģina iekarot. Kad tu gribi nodarboties ar seksu, tu to vēlies tieši te un tagad. Tu negribi lēnām mīlēties. Tu vēlies ātru un enerģisku seksu. Tev patīk pārsteigumi un viss jaunais, un nav svarīgi vai tās ir pozas vai jaunie partneri. Jo spontānāks sekss, jo labāk.

Vērsis. Tev patīk dot vairāk nekā saņemt, tāpēc seksā tu esi ļoti dāsna. Tu esi jutekliska mīlniece, un tev patīk palutināt sevi un partneri ar pieskārieniem un glāstiem. Tu dievini izsmalcinātu veļu, aromātiskās eļļas un masāžu.

Dvīņi. Tev patīk pārmaiņas, tāpēc tavs seksa stils ir bāzēts uz intereses un entuziasma saglabāšanu. Tev patīk lomu spēles, jaunas rotaļlietas un bieža partneru maiņa. Ja tu reiz kaut ko izmēģināsi, un tev patiks, tu vēl pāris reizes to darīsi, bet noteikti ne ilgtermiņā.

Vēzis. Tu cieni tuvību, un uzbudinies jau vien no tā, ka jūties pasargāta un mīlēta. Tev sekss un mīlestība ir cieši saistīti jēdzieni. Tev patīk, kad skūpsta ķermeni un saka, cik tu esi lieliska un erotiska. Sekss tev ir jūtu un emociju izrādīšanas veids.

Lauva. Tu neuztver seksu nopietni. Visiem patīk izklaidēties un spēlēt spēlītes ar saviem partneriem. Tu seksā ieņem līdera pozīciju, un atbildi par to, kā sekss noritēs. Tavas vajadzības tev ir pirmajā vietā, bet tu sniedz baudu tikpat labi cik saņem.

Jaunava. Tu esi pārņemta ar tīrību un rūpību, taču it nemaz nebaidies seksa laikā sasmērēties. Tev patīk izvirtības, un tava fantāzija darbojas jau ilgi pirms paša akta. Tu vēlies seksu, kas būtu neaizmirstams gan tev, gan partnerim, un darīsi visu, lai tā arī notiktu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.