1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pikantais horoskops: Noskaidro, kāds sekss tev patīk

 

Svari. Tev patīk dominēt, bet tas nenozīmē, ka tu uzņemies atbildību par visu. Tu vēlies, lai to dara arī tavs partneris un lai viņš piepilda tavas fantāzijas. Kā pateicību tu pārkāp pāri savām robežām un apmierini arī viņa vēlmes.

Skorpions. Tu neko nenožēlo. Tu katru reizi vēlies dominēt, un dievini kaisli. Tāpat tu vari nodarboties ar seksu kaut vai visu nakti. Tu nekad neko neatstāj nepabeigtu. Tu vienmēr ej līdz galam ar visu savu spēku un intensitāti.

Strēlnieks. Kad lieta nonāk līdz seksam, tu esi spontāna un atvērta jauniem iespaidiem. Tev bieži mainās intereses, tāpēc taviem partneriem ir jābūt pievilcīgiem gan fiziski, gan garīgi. Ja viņi spēj tikt līdzi tavam dzīves tempam, tad saprot, ka tu gultā spēj būt ļoti radoša.

Mežāzis. Sekss tev ir lielisks veids, kā „dzēst” saspringumu. Visi zina, cik liela darbaholiķe tu esi, taču viņi nezina par to, ka tev ir arī diezgan liela seksuālā apetīte. Tu esi kaislīga būtne, un, kad tu nodarbojies ar seksu, tu pievērs uzmanību katram partnera ķermeņa centimetram.

Ūdensvīrs. Tev psiholoģiskā stimulācija ir nepieciešama tikpat ļoti kā fiziskā. Tev patīk neķītras sarunas, pornogrāfija, eksperimenti un negaidīti pavērsieni (piemēram, sekss sabiedriskā vietā). Jo vairāk seksa tavā dzīvē, jo labāk.

Zivis. Šajā radošajā un neparastajā būtnē sitas vecmodīgas romantiķes sirds. Tu dievini romantiskus žestus (ziedus, sveces, zemenes šokolādē). Tu vēlies just, ka tavs partneris ne tikai nodarbojas ar tevi ar seksu, bet arī pielūdz tavu ķermeni. Tev patīk, ka partneris apbrīno tavu ķermeni (īpaši kājas).

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.