3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Horoskops: Kuras ir pašas spēcīgākās zodiaka zīmes?

 

Indian woman hunter by Elina Zolotareva on 500px.com

12.vieta – Dvīņi

Mākslinieku aizvainot spēj katrs. Tieši tā, Dvīņi ir vājākā zodiaka zīme, kura nespēj pretoties sitienam. Varbūt tāpēc skolas laikā tieši Dvīņi nokļūst izsmietā objekta lomā?

11.vieta – Vēzis

Spēka Vēzim ir maz, bet viņam tas arī nav vajdzīgs. Viņš tāpat sēž savā mājiņā – skaistā, mājīgā un mierīgā. Vienīgais gadījums, kad Vēzim ir vajadzīgs spēks, ir tad, kad jāaizstāv sava māja.

10.vieta – Svari

Mazs, vārgs un maigs kaķēns, kurš izmests uz ielas, un baidās no visiem apkārtējiem trokšņiem – tieši tādi ir Svari. Viņiem ir ļoti laba aizsardzības taktika – jebkurā neizprotamā situācijā jāizliekas par mirušu. Šķiet, ka tas viņiem pat tīri labi patīk.

9.vieta – Jaunava

Jaunavas, atšķirībā no pārējiem zodiaka vārguļiem, pārdzīvo par savu vājumu. Šausmīgi pat iedomāties, ko gudriniece Jaunava spētu sastrādāt, ja viņas prāta spējām pieliktu klāt arī spēku.

8.vieta – Zivis

Zivju spēks ir to vājumā. To redz katrs. Taču ne katrs saprot, ka Zivis nav nemaz tik vājas, kā vēlētos izskatīties. Tikai retais zina, ka Zivis pacietīgi „krāj savus spēkus”, lai pielietotu tos vajadzīgākajā brīdī. Nekad nevar zināt, kad nāksies viņu saņemt sitienu ar asti. Tas vienmēr notiek pēkšņi.

7.vieta – Lauva

Lauvas, kā jau tipiskas Lauvas, uzskata sevi par ietekmīgāko zodiaka zīmi. Viņas tic, ka viņu spēks ir lielāks par visu citu zīmju spēku; neizmērojams; un mūžīgs. Situācijas, kurās pretinieks ir izrādījies spēcīgāks, Lauvas izvēlas uzreiz aizmirst. Ja neatceras, tātad nav bijis! Bet kopumā tādas situācijas negadās bieži, jo neviens negrib pārbaudīt, cik daudz spēka Lauvai patiesībā ir.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Nepareizi. Vispār jau Skorpions skaitās kā stiprākā zīme, to pat māca astroloģijas skolās 🤣, dieviete.lv jūs dodat vaļā ar tādu dumību enerģiju, ka es nevaru

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.