9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atliek tikai paprasīt: Repere Nikija Mināža saviem faniem sedz koledžas izmaksas

 

View this post on Instagram

Can't wait to tell u what this secret shoot is all about. ???? #RegretInYourTears is NOW ON VEVO!!!!!!! Link in my bio ????

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Pavisam parastā dienā, sestdien, 6.maijā, populārā repere Nikija Mināža nolēma „uzspridzināt” Twitter. Viņa piedāvāja saviem faniem apmaksāt viņu koledžas izdevumus.

Patiesībā, viss sākās ar to, ka Mināža savā Twitter kontā izsludināja konkursu, kurā cilvēkiem bija jāpublisko video, kurā viņi izpilda Nikijas dziesmu „Regret in Your Tears”.  Galvenā balva – iespēja kopā ar reperi apmeklēt ” Billboard Music Awards” ceremoniju.

Pēc neilga brīža kāds fans iedomājās paprasīt, vai Nikija būtu ar mieru apmaksāt viņa ar mācībām saistītos izdevumus, uz ko viņa atbildēja apstiprinoši. Vienīgais noteikums – fanam ir jāspēj pierādīt to, ka viņš labi mācās.

Drīz vien sekoja viņas nākamais tvīts ar tekstu: „Parādi man tikai augstākos novērtējumus, kurus es varu apstiprināt tavā skolā, un es apmaksāšu tavas mācības. Kurš vēlas piedalīties šajā konkursā?”

Protams, uzreiz sekoja kaudze publiskotu sekmju izrakstu, un Nikija veltīja laiku, lai katram fanam atbildētu. Ašās „labdarības akcijas” beigās Mināža savu fanu mācību izmaksu segšanai atvēlējusi vairāk nekā 25 000 dolāru. Viņa gan solījās ko līdzīgu atkārtot pēc pāris mēnešiem.

Cilvēkiem var nepatikt viņas daiļrade, bet ir jāatzīst, ka šī viņas rīcība bija ļoti jauka. Citi varētu ņemt no viņas piemēru!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.