5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tests: Izvēlies attēlu un uzzini, cik spēcīga ir tava enerģētika

 

Ja tu izvēlējies attēlu Nr.1…

Pievērs uzmanību krāsām: vēsi zilie toņi, atšķaidīti ar rozā un violetajiem toņiem. Tas nozīmē, ka pie darbiem tu ķeries ar vēsu prātu, bet entuziasms bieži vien tevi aizved tālu prom no realitātes. Piemēram, strādājot pie viena projekta, tu pavisam viegli vari par kaut ko aizdomāties, sākt darīt kaut ko citu, un aizmirst par to, ko tu biji iesākusi darīt. Bet šī īpašība tev it nemaz netraucē. Tā ļauj tev darīt to, kas tev patiesi patīk, un beigu beigās viss tāpat tiek atrisināts.

Visticamāk tev nepatīk monotons darbs, un bieži vien tev uznāk vēlme „izvēdināt galvu”. Tev ir spēcīga enerģētika, bet tev trūkst spējas koncentrēties. Efektīvākā darbu izpildes metode tev būs dienas plāna sastādīšana. Ieteicams būtu arī meditēt, jo tas palīdz atjaunot spēkus un apkopot domas.

Ja tu izvēlējies attēlu Nr.2…

Darbs tev ir kaut kas pašsaprotams, bet noteikti ne mīļa nodarbe. Tu vienmēr izdari visu to, kas ir atkarīgs no tevis. Iespējams, ka kaut kādā mērā tu esi darbaholiķis. Darbā tu cieni savu kolektīvu un uzturi draudzīgas attiecības ar kolēģiem. Tu vienmēr no sirds izbaudi darba balles un pasākumus. Tajos tu spēj atkal „uzlādēties” un pēcāk mesties darbos ar jaunu sparu.

Tas nozīmē, ka tava enerģētika ir ļoti svārstīga. Ik pa laikam tev ir vajadzīgs laiks, lai to atjaunotu. Ja tu bieži izjūti spēku izsīkumu un ciet no bezmiega, nevajag situāciju padarīt vēl ļaunāku. Tev palīdzēs laicīga atpūta un nomierinošas mūzikas klausīšanās.

Ja tu izvēlējies attēlu Nr.3…

Tu uzņemies daudz darbu vienlaicīgi, un, visticamāk, esi komandas aktīvākais biedrs un līderis. Tu proti strādāt ātri, bet kvalitatīvi. Tavs trūkums – tu esi nemierīga (it īpaši, ja darīšana ir ar finansēm). Tu zini, kuros brīžos piedāvāt savu palīdzību. Varbūt tu ne vienmēr vēlēsies visus virzīt uz priekšu, bet tavas darba spējas un centība noteikti tiks novērtēta.

Nevarētu teikt, ka tev piemīt spēcīga enerģētika, bet toties tā vienmēr ir stabila. Tā vienmēr ātri „izplēn gaisā”, bet tu pamanies atrast veidus, kā laicīgi to atkal atjaunot. Tu sevi uzskati par labu profesionāli, un patiesi tāds arī esi. Tu proti mācīties, bet nemīli, kad kāds jaucas tavos darbos. Lai saglabātu iekšējo harmoniju, tev ir nepieciešama aktīva atpūta, pēc kuras seko pilnvērtīgs miegs.

Ja tu izvēlējies attēlu Nr.4…

Tu par sevi esi labās domās, un tavu nodomu pietiek tieši tik daudz, lai kustētos uz priekšu. Tavs trūkums – tu bieži vien aizver acis patiesības priekšā. Tu labāk izvēlies ticēt meliem.

Tava dabiskā impulsivitāte ļauj ģenerēt idejas un darbus padarīt ātrāk par pārējiem. Tu centies izvairīties vai atlikt uz vēlāku laiku darbus, kuros ir daudz sīku detaļu. Tev vispār nepatīk pievērst uzmanību detaļām. Tev daudz svarīgāka šķiet pati ideja.

Biež vien šādi cilvēki var kļūt par pasākumu vai konkursu organizatoriem, jo viņi prot „ienest krāsas” parastā dienā. Tava enerģētika nav visai stabila, un bieži vien tu savus spēkus izlieto nepārdomāti. Tieši ar to arī var būt saistītas tavas problēmas.

Ja tu izvēlējies attēlu Nr.5…

Tava autoritāte var būt slepena vai atklāta, bet tā ir acīmredzama. Tas viss pateicoties tavām darbībām un pašpārliecinātībai. Visticamāk apkārtējie tevi uzskata par darbaholiķi, taču patiesībā tu pieturies pie domas, ka visam ir savs laiks: darbā ir jāstrādā, bet mājās – jāatpūšas un jāpavada laiks ar ģimeni. Tev piemīt perfekcionista iezīmes, tāpēc, uzņemoties darbus, tu tos paveic ar 100% rūpīgumu. Pat, ja tas nozīmē, ka tam būs jāvelta vairāk laika.

Tu pārliecinoši virzies pretī savam mērķim, un ātrāk vai vēlāk, bet tu to sasniedz. Izturības un profesionalitātes tevī ir pār pārēm. No enerģētikas puses raugoties – tu lēni krāj savus spēkus, bet pēc tam tos produktīvi izlieto. Ātrāk atjaunoties tev palīdzēs fiziskās aktivitātes (piemēram, vingrošana – rītos vai joga – vakaros).

 

Avots: Cluber.com.ua

 

9 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.