2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ņem par labu! Vērtīgs dzīves padoms katrai zodiaka zīmei

 

Svari: „Seko sirdsbalsij, bet klausi savu saprātu”

Lēmumu pieņemšana nav tava stiprā puse. Tevi saista daudz dažādu lietu. Tu esi radusi izsvērt visus „par” un „pret”, svārstīties un būt neizlēmīga. Nākamreiz pamēģini darīt tā, kā teikts tavā padomā.

Skorpions: „Sakauj pretiniekus ar savu smaidu, un nogalini ar savu laipnību”

Cilvēki tevi uzskata par pārāk skarbu un atriebīgu cilvēku. Tas ļoti negatīvi ietekmē tavas attiecības ar apkārtējiem. Naids nevienu nedara skaistu, bet tava nesamierinātība var atņemt tavus panākumus. Vienkārši maini savus spēlēs noteikumus!

Strēlnieks: „Neviens nezina visas atbildes”

Tu vari attālināties un atgrūst cilvēkus. Vienmēr vieglāk ir izlikties par vēsu viszinīti. Labi, ka sirds dziļumos tu saproti, kādus cilvēkus drīkst ielaist savā pasaulē. Tāpat tu saprot, ka tev vēl daudz ir jāmācās. Ieklausies apkārtējo viedoklī.

Mežāzis: „Tava uztraukšanās neko nemainīs”

Tu pārāk daudz par visu pārdzīvo. Ko vēl tev piebist? Vienkārši iegaumē to, ka uztraukšanās neko nemainīs!

Ūdensvīrs: „Atver savu sirdi laimei; ielaid savā dvēselē gaismu”

Tu esi stūrgalvīga, un mīli lielīties ar savu intelektu. Tu uzskati, ka esi labāka, gudrāka un spilgtāka par citiem. Bet, ja kāds to neatzīst, tad viņš vienkārši nav pietiekami gudrs, lai novērtētu tavu ģenialitāti. Neesi tik augstprātīga. Ja kāda viedoklis nesakrīt ar tavējo, tas vēl nenozīmē, ka kāds no jums kļūdās. Esi vienkāršāka un pretimnākošāka.

Zivis: „Dažreiz problēma ir vienkārši jāatlaiž”

Tu visu pārāk ņem pie sirds. Pat vienkārši draugu jociņi var uz ilgu laiku aptumšot tavu garastāvokli. Tev patīk mēģināt atrast problēmas iemeslu arī tad, kad problēmas nemaz nav. No tā nav jēgas.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.