3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lūk, kāda sieva tu esi (būsi), balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Couple watching TV together on sofa by photoalto on 500px.com

Auns

Tu esi sieva- ceļotāja. Zini tās bildes, kur meitene skaistās pasaules vietās tur pie rokas un ved sev līdzi vīrieti? Viņa noteikti ir Auns. Viņa ved savu mīlestību pretī piedzīvojumiem, neatkarīgi no tā, kur atrodas. Viņa ir pārliecināta, ka jauni iespaidi un nepazīstamu vietu izzināšana tikai stiprinās attiecības.

Vērsis

Tu esi sieva – atbalsts. Kad tu esi ar kādu kopā, partneris var nešaubīties par tavu mīlestību. Vīrs var būt pārliecināts, ka mājās viņu vienmēr gaida uzticīga, mīloša un saimnieciska sieva. Tavas mīlestības stabilitāte ļauj tikt pāri jebkuram šķērslim, zinot, ka viss ir laicīgs, bet tava mīlestība – mūžīga.

Dvīņi

Tu esi kaislīga sieva. Ar tevi neviena diena nav līdzīga iepriekšējai. Šodien tu nodarbojies ar jogu, rīt jau ar boksu. Tavam partnerim ar tevi nekad nav garlaicīgi. Naktīs tu gulēsi gultā un fantazēsi par dzīvi un, atšķirībā no citiem, no rīta pamodīsies un savas fantāzijas īstenosi.

Vēzis

Tu esi mīloša sieva. Vīrietis, kuram paveiksies būt ar tevi, vienmēr jutīs tavu mīlestību un pieķeršanos. Jūs būsiet pāris, kurš dejos savu mazbērnu kāzās, un cilvēki uz jums skatīsies ar apbrīnu un vēlēsies līdzināties. Tev mīlestība ir prioritāte, tāpēc beigu beigās tu iegūsti attiecības, kuras ir pilnas rūpju, uzmanības un apbusējas mīlestības.

Lauva

Tu esi noslēpumainā sieva. Lauvu nevar aizmirst. Tu esi partneris, kas vienmēr atstāj iespaidu. Tu esi gudra un vienmēr sarunā ienes patīkamas vēsmas. Katrs, kurš ir pazīstams ar tavu vīru, vēlas ar tevi iepazīties. Tava personība padara tevi par brīnišķīgu dzīves līdzgaitnieci.

Jaunava

Tu esi veiksmīga sieva. Tavas smadzenes ir tavs spēks. Paziņas, draugi un tava vīra radi zina, ka viņa sieva ir gudra, saprātīga un mērķtiecīga. Tu esi tā sieva, pie kuras visi vēršas pēc palīdzības un padoma, kad ir radusies kāda problēma. Tu esi klints, pret kuru balstās citi cilvēki.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.