9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lūk, kāda sieva tu esi (būsi), balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Svari

Tu esi sieva – barvede. Tu esi cilvēks, kurš neiznīcināja savu sociālo dzīvi, līdz ko apprecējās. Tev un vīram ir daudz draugu, kuri uz jums paļaujas, kad visi ir jāsavāc kopā vai jāuzrīko ballīte. Tev apkārt ir mīloši cilvēki, un jūsu mīlestība kļūst stiprāka, jo jūs tajā dalāties ar citiem.

Skorpions

Tu esi temperamentīga sieva. Tu esi tā, ar kuru kopā būt neapnīk. Tu savās attiecībās ienes dzirksteli, lielisku komunikāciju un asprātīgus jociņus. Tu turi sev līdzās cilvēkus, ko mīli, un tas katru dienu padara aizraujošu. Tavs vīrs ir viens no tiem veiksmīgajiem vīriešiem, kuram nav iemeslu sūdzēties par savu sievu.

Strēlnieks

Tu esi sieva – labākais draugs. Kad vīrieši izsaka vēlmi precēt savu labāko draugu, viņi runā par precībām ar Strēlnieku. Jūs esat tās pāris, kuršvienmēr kopā jautri pavada laiku. Pat parastākais brauciens uz pārtikas veikalu var pārvērsties par jautru piedzīvojumu. Ar tevi nav garlaicīgi, bet ir ļoti omulīgi.

Mežāzis

Tu esi elegantā sieva. Tevī apvienojas klasiskie ideāli par to, kādām būtu jābūt attiecībām. Tev ir gaume un augsti standarti, un tev nav vēlmes savu latiņu nolaist zemāk. Tas nozīmē, ka tavs partneris ir spēcīgs cilvēks, un tāpēc arī jūs veidojat spēcīgu pāri. Tu uzvedies konservatīvi, un par savām attiecībām apkārt lieki nestāsti.

Ūdensvīrs

Tu esi sieva – hipijs. Tev vienmēr ir bijušas savas unikālās vērtības un skats uz dzīvi. Attiecībās tu diktē savus noteikumus. Cilvēki tevi apskauž, jo tu bezbailīgi veido dzīvi, kurā vēlies dzīvot ar savu partneri. Tu nepārdzīvo, ja tavas attiecības nelīdzinās citu cilvēku attiecībām. Tu iegūsti to, kas ir radīts tieši tev.

Zivis

Tu esi radošā sieva. Tu esi jūtīga, kreatīva un mēdz aizbēgt no pasaules savā mājīgajā vietā. Tavs vīrs tevi mīl, jo tu pasauli redzi siltās un spilgtās krāsās. Jūs regulāri cits no cita mācāties un gūstas iedvesmu, lai kaut ko darītu. Starp jums valda maigas, ilglaicīgas un romantiskas jūtas.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.